Saç stilim ne olabilir

kraxius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Kulaklık ile olan fotoğraf su ile ıslatılmış hali öbürleri normal kamera biraz kötü ama saç stilim ne tam çözemiyorum kabarık suyla ıslatınca dalgalı oluyor önler kıvrılıyor sonra dalgalı mı kabarık düz mü kıvırcık mı bir türlü çıkaramadım

Ekler

• 20230227_221552.jpg
    20230227_221552.jpg
    2.3 MB · Hit: 188
  • 20230227_164333.jpg
    20230227_164333.jpg
    2.6 MB · Hit: 191
  • 20230227_164225.jpg
    20230227_164225.jpg
    2.9 MB · Hit: 189
Kulaklık ile olan fotoğraf su ile ıslatılmış hali öbürleri normal kamera biraz kötü ama saç stilim ne tam çözemiyorum kabarık suyla ıslatınca dalgalı oluyor önler kıvrılıyor sonra dalgalı mı kabarık düz mü kıvırcık mı bir türlü çıkaramadım
Stilini bilmiyorum ama potansiyel kellik görüyorum sende. Yanlar çok fena açık.

Bu uzunluk kısa düz mü dalgalı mı olduğu anlamak zor ve fön çekme dalgalı ise düzleştirir

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Son düzenleme:
Yanlar kesik hocam o yüzden korkutmayın insanı önleri uzun kaldı
Yanlar derken alnının boş olduğu kısımları diyorum. Bariz açıklık var. Elinle ön saçlarını arkaya doğru kaldırıp alnının rahat bir şekilde görüleceği şekilde fotoğraf atarsan daha rahat söyleyebilirim.

Tam bir cevap yok mu bazen dalgalı bazen kıvrımsı bastırınca düz oluyor
Saçın uzunluğunu tam kestiremedim tahmini yapıyorım kıvırcık değil gibi olsa bu uzunluk kendini belli eder. arada kaldığına göre dalgalı olduğunu düşünüyorum kesin emin olmak istiyorsan biraz daha uzaması lazım

Kaliteli bir berbere gidip kendine uygun saç stilini öğrenebilirsin. Berberlik bir sanattır. İnsanı güzel gösterir.

Kaliteli bir berbere gidip kendine uygun saç stilini öğrenebilirsin. Berberlik bir sanattır. İnsanı güzel gösterir.
Uygun saç stili değil hacı saçın türünü öğrenmek istiyorum karar vermem lazım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saçın uzunluğunu tam kestiremedim tahmini yapıyorım kıvırcık değil gibi olsa bu uzunluk kendini belli eder. arada kaldığına göre dalgalı olduğunu düşünüyorum kesin emin olmak istiyorsan biraz daha uzaması lazım
Kıvırcık koyuyor bana dalgalı ve düz olsun isterdim.

yakışıklı oğlum
Ppdeki sensen helal olsun hacı böyle vücut isterdim tam

şu adamın saçı hoşuma gidiyor sizin gider mi bilmem
Eskiden korkardım bu adamdan görünce bir gerildim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,051
Üyeler
189,538
Son üye
barlow34
Geri