Yardım Steelseries Apex 9 Tkl alınır mı

Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar klavye almayı düşünüyorum 2500max bütçe ile apex 9 tkl gözüme takıldı fakat optik switch diyor pek inceleme de göremedim sessiz bir klavye istiyorum red swtich gibi sizce alınır mı yoksa başka bir şey onerir misiniz

Geçtiğimiz aylarda bir arkadaşım almıştı deneyimleme şansım oldu hissiyat ve ses olarak piyasadaki en hoşuma giden klavyelerden biri switchler çok hafif ses olarak asus nx red switchle bunun arasında kalmıştık, bunun sesi başka hiç bir klavyede yok. Ek olarak teknoloji bakımından çok üstün özelliklere sahip basma algılama yüksekliği gibi. Son olarak şunu söyleyeyim bu klavye arkadaş ortamımızda o kadar beğenildi ki 2 tane daha aldık.

Geçtiğimiz aylarda bir arkadaşım almıştı deneyimleme şansım oldu hissiyat ve ses olarak piyasadaki en hoşuma giden klavyelerden biri switchler çok hafif ses olarak asus nx red switchle bunun arasında kalmıştık, bunun sesi başka hiç bir klavyede yok. Ek olarak teknoloji bakımından çok üstün özelliklere sahip basma algılama yüksekliği gibi. Son olarak şunu söyleyeyim bu klavye arkadaş ortamımızda o kadar beğenildi ki 2 tane daha aldık.
Çok teşekkür ederim önceki klavyem blue swtich ve çok sesli olduğu için baya sıkıntı yaşattı optic switch dediği switchler sessiz yani değil mi

Çok teşekkür ederim önceki klavyem blue swtich ve çok sesli olduğu için baya sıkıntı yaşattı optic switch dediği switchler sessiz yani değil mi
Optik red mi o önemli ne switch? Ayrıca bahsettiğin klavye çok ünlü youtubeda bi ton inceleme ve ses testi vardır ordan bakabilirsin. Optikler genelde çok az daha sesli oluyor mekaniklere göre ama daha uzun ömürlü oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri