IPS vs TN panel

VA monitorde ghosting ips e göre daha az oluyor ama full esport oyunu için en iyisi TN ama renkleri kötü. esport-karışık için ve orta seviye için VA bence. Ama şimdi fastips çıktı 1ms GtG veriyor 240hz ler ama fiyatları pahalı, üst seviye için onu da düşünebilirsiniz.

VA monitorde ghosting ips e göre daha az oluyor ama full esport oyunu için en iyisi TN ama renkleri kötü. esport-karışık için ve orta seviye için VA bence. Ama şimdi fastips çıktı 1ms GtG veriyor 240hz ler ama fiyatları pahalı, üst seviye için onu da düşünebilirsiniz.
üst düzey deneyim / espor şuan için bana göre değil orta seviye VA panel öneriniz var mıdır ? ortalama 1500TL olursa iyi olur :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aoc veya Asus düşünyorum attığın monitör fiyatına göre muhteşem
varmıdır model ismi falan ?

üst düzey deneyim / espor şuan için bana göre değil orta seviye VA panel öneriniz var mıdır ? ortalama 1500TL olursa iyi olur :)

varmıdır model ismi falan ?
Aoc 24g2 u yada asus tuf 144hz

2-3 tane site okudum hayal kırıklığına uğramazsınız diyordu. İnput Lag değeri 4Ms yazmaktadır. Güvenle alabilirsiniz.

Asus TUF VG24VQ ama 1500'ün üstünde. aslında ips daha iyi olabilir o fiyatlara ama işte orta seviye ipslerde ışık sızması çok oluyor seri üretim olduğundan çok kontrol yapmıyorlar ve ghosting olarak daha üstün VA. Alcağınız modelin ışık sızmasını iyi araştırın

• AOC 24G2U
  • AOC 27G2U
  • Asus TUF Gaming VG24VQ
  • LG 24GL650
  • ViewSonic VX2458-C
TFT Central karşılaştırma yapacak ve en iyi monitör ürünleri inceleme sitesi diyebiliriz. Fiyat/Performans ürünlerine bunları yazmışlar 26 sında inceleyecekler.

Bu mesajı gören herkese sesleniyorum 1 MS monitör den kasıtları 1 pikseldir. 1 MS olayı daha yok. 1 piksel 1 MS diye tümünü öyle diyorlar. 144 HZ 1 MS dedikçe çıldırıyorum ya. Sadece 144 HZ diyin 1 MS değil !

• AOC 24G2U
  • AOC 27G2U
  • Asus TUF Gaming VG24VQ
  • LG 24GL650
  • ViewSonic VX2458-C
TFT Central karşılaştırma yapacak ve en iyi monitör ürünleri inceleme sitesi diyebiliriz. Fiyat/Performans ürünlerine bunları yazmışlar 26 sında inceleyecekler.

Bu mesajı gören herkese sesleniyorum 1 MS monitör den kasıtları 1 pikseldir. 1 MS olayı daha yok. 1 piksel 1 MS diye tümünü öyle diyorlar. 144 HZ 1 MS dedikçe çıldırıyorum ya. Sadece 144 HZ diyin 1 MS değil !
eğer dediğin gibiyse gerçekten alanlar tam verim alamıyor demektir buda "kandırılmış" oluyorlar demektir.
önerdiğin modelleri incelemekteyim.

• AOC 24G2U
  • AOC 27G2U
  • Asus TUF Gaming VG24VQ
  • LG 24GL650
  • ViewSonic VX2458-C

lg hiç bakmamıştım mesela

eğer dediğin gibiyse gerçekten alanlar tam verim alamıyor demektir buda "kandırılmış" oluyorlar demektir.
önerdiğin modelleri incelemekteyim.
Olur mu 1 piksel 1 MS olması bile mükemmel bir şey ?
Çoğu monitör hızlı modda 4Ms vermektedir.

Monitör alırken araştıracaksınız.

Adamlar aslında haklılar monitörün küçük 1 kenarı 1 MS veriyor diye 1 MS diyorlar.

Geri