Gaming laptop önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
30000
Arkadaşlar yazılım oyun ve mühendislik işleri için laptop almaya karar verdim. kafamda 4 5 marka var:

1.lenovo idepad gaming 3 serisi
2.dell g15 serisi
3.asus tuff gaming serisi
4.hp victus serisi
5.acer nitro serisi

Ekran kartı olarak rtx3060 modelini almayı düşünüyorum işlemci olarak intel i5 veya AMD ryzen 7 olabilir.sizce Bu markalardan hangisi benim işimi en iyi görür? Bu laptoplara sahip olan arkadaşlar kullanıcı deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum.

dell pek önerilmiyor sorunlu vs deniyordu onun haricinde hepsi olur bence ama önemli olan marka değil laptopun bileşenleri

Arkadaşlar yazılım oyun ve mühendislik işleri için laptop almaya karar verdim. kafamda 4 5 marka var:

1.lenovo idepad gaming 3 serisi
2.dell g15 serisi
3.asus tuff gaming serisi
4.hp victus serisi
5.acer nitro serisi

Ekran kartı olarak rtx3060 modelini almayı düşünüyorum işlemci olarak intel i5 veya AMD ryzen 7 olabilir.sizce Bu markalardan hangisi benim işimi en iyi görür? Bu laptoplara sahip olan arkadaşlar kullanıcı deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum.
Ben GameGaraj Slayer kullanıyorum. Özelliklerini aşağıya bakarak görebilirsin. MSİ üretiyor zaten cihazları. GameGaraj logo basıyor. Katana kasalarla aynı kasa. Aşırı mumnunum. 33.550 liraya aldım.

dell pek önerilmiyor sorunlu vs deniyordu onun haricinde hepsi olur bence ama önemli olan marka değil laptopun bileşenleri
Evet hocam bileşenler önemli ama bazı modellerde kronik sıkıntılar fln oluyormuş ondan dolayı sordum, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam bileşenler önemli ama bazı modellerde kronik sıkıntılar fln oluyormuş ondan dolayı sordum, teşekkürler.

Ben GameGaraj Slayer kullanıyorum. Özelliklerini aşağıya bakarak görebilirsin. MSİ üretiyor zaten cihazları. GameGaraj logo basıyor. Katana kasalarla aynı kasa. Aşırı mumnunum. 33.550 liraya aldım.
Servisi-teknik desteği nasıl ?

gamegaraj modelleri güzel hocamda laptop incelemelerinde çok ısınıyor bide yazılım destekleri olmaması kötü diye düşünüyorum. Bir kullanıcı olarak eksik yanları neler?

gamegaraj modelleri güzel hocamda laptop incelemelerinde çok ısınıyor bide yazılım destekleri olmaması kötü diye düşünüyorum. Bir kullanıcı olarak eksik yanları neler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Servisi-teknik desteği nasıl ?
Servisi muhteşem arkadaşlar. Asla sizi mağdur etmezler ve profesyonel destek alıyorsunuz. Sıcaklık değerleride çok iyi. Kim ısınıyor dedi size ? 85 dereceyi geçmiyor. Turbo modda 75 dereceyi geçmiyor cihaz. Eleştirecek olursam ses kalitesi bu fiyata daha iyi olabilirdi. Sesini yetersiz buluyorum. Ayrıca bir sürü yazılım desteği var kendi feature manager yazılımı var cihazı ordan istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Fan hızı klavye rgb vs.

2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hocam sizde ki hangi model ?
Düzenleme: Galiba sizdeki model Slayer (2) 7XL-3060 modeli hocam. Yanlış değilsem ''feature manager'' gamegaraja özel bir yazılım değil. Sıcaklık testlerine baktım ortalama işlemci ve ekran kartı 85 civarlarında geziyor hocam özellikle işlemcinin 90 sınırlarınıda geçtiği oluyor. Tabi bu söylediğim Call of duty warzone gibi oyunlarda High ayarlarda geçerli.

Son düzenleme:
Hocam sizde ki hangi model ?
Düzenleme: Galiba sizdeki model Slayer (2) 7XL-3060 modeli hocam. Yanlış değilsem ''feature manager'' gamegaraja özel bir yazılım değil. Sıcaklık testlerine baktım ortalama işlemci ve ekran kartı 85 civarlarında geziyor hocam özellikle işlemcinin 90 sınırlarınıda geçtiği oluyor. Tabi bu söylediğim Call of duty warzone gibi oyunlarda High ayarlarda geçerli.
Özel olup olmamasının bir önemi yok ki. Yazılım problemi falan yok cihazın ve hiçbir zaman 90 dereceyi görmedi cihazım kanka. Warzone - battfield 1 - god of war - rdr2 hiçbirinde 90 dereceyi görmedim. Turboboost ile 75 e kadar düşüyor ve sabitliyor kendini.

Özel olup olmamasının bir önemi yok ki. Yazılım problemi falan yok cihazın ve hiçbir zaman 90 dereceyi görmedi cihazım kanka. Warzone - battfield 1 - god of war - rdr2 hiçbirinde 90 dereceyi görmedim. Turboboost ile 75 e kadar düşüyor ve sabitliyor kendini.
Test yapan kanallar genelde otomatik ayarlarda tercih ediyorlar ondan olabilir. Peki ses turboda çok çıkmıyor mu ?

Hocam bu bilgisayarda rtx 4050 var 3060dan çok daha iyi olur bence https://www.gpnteknoloji.com/urun/h...gb-ram-1tb-ssd-6gb-rtx4050-15-6-inc-fhd-144hz markadan dolayı istemiyorsanız bunu alabilirsiniz https://www.gamersarena.com.tr/asus...r4-512gb-ssd6gb-rtx4050-16-165hz-fdos-pmu1382 eğer bütçenizi biraz daha artırma imkanınız varsa da 4060 lı olan şu modeli öneririm https://www.gamersarena.com.tr/asus...dr5-512gb-ssd8gb-rtx4060-16-165hz-dos-pmu1384
Rtx 4050 li olan fiyatına göre gayet iyi duruyor hocam tavsiyeniz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri