Öncelikle merhaba. Monitörü 2. el olarak 21 Eylül 2022 de aldım.2-3 ay kullandıktan sonra garantiye ışık sızması sorunu için verdim ve bunu çözdüler ama geri geldiğinde ghosting sorunu ile karşılaştım her ne kadar geri versem de hata bulamadıklarını söyleyip geri yolladılar. Ben de belki benim ekran kartımda sıkıntı vardır deyip tekrar eski Acer 60hz monitörümü takıp denedim ve bir sorun yoktu. Ekran kartının dp girişinde bir sıkıntı olabileceğinden hdmı 2.0 bir kablo aldım ve bugün denedim maalesef bir işe yaramadı. Yaklaşık 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Monitör ayarlarında ki her şeyi denedim ama bir çözüm bulamadım. Bulabildiğim tek çözüm NVDIA denetim masasından kontrast ayarını %5 e yani kısacası olabildiğince azatmaktı ya da aynı şekilde gama ayarını yükseğe çekmek ikiside aynı kapıya çıkıyor. Bunları yapınca ghosting baya bi azalıyordu ama ekran çok fazla beyazlaşıyordu. Bu konu hakkın da bir sürü şikayet vardı hepsine baktım ama çözüm olmadı az önce başka sitede bir ghosting şikayetine baktım. Arkadaş video çekip atmıştı kendisinin profil fotoğrafı siyahtı ve aşırı ghosting oluyordu ama bende bir şey yoktu. Bunu izleyince kafam iyice karıştı, gözlemlediğim kadarıyla bunu bazı renklerin koyu tonlarında yada arka plan çok koyuysa yapıyor çünkü o sitenin arkası beyaz olduğu için video çeken arkadaşın sorununu ben kendi ekranım da göremedim. Bir bilgisi olan biri olup yardım edebilirse çok sevinirim. Gerekirse ekran açar nerelerde bu sorun oluyor gösterebilirim.