Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,521
İptal olacağı bilinen birşeyin 19 sayfa tartışması niye dönmüş ?
50 ms 60 hz 900p monitör bile olsa bu fiyata bedava![]()
Monitör bk gibi 50hz alsanız daha mutlu olursunuz187tl ye sana o ekrandaki resmi bile çıkartıp vermezler isterse üstünde dışkı olsun gene bedava
Knk ben 2. Ekran yapacam zaten isterse tüplü kare monitör olsunMonitör bk gibi 50hz alsanız daha mutlu olursunuz
Kesinlikle. Gelirse gelir gelmezse gelmez millet niye bu kadar dert edindi anlamadım. Alabilip gelmeyenleri bir nebze anlarım, insanın içine oturur keşke gelseydi diye ama alamayıp veya almayıp akşamdan beri buraya yazanlar var güldürüyor cidden.Hocam bu olayları çekiliş gibi düşünmek gerek inanılır fiyatlar değil yani gelirse mutlu olcaksın gelmezse zaten mantıksız fiyattı diyip geçiceksin ne gerek var böyle sinirlenmeye isyana falan
kanka 187 tl daha ne sorguluyorsunMonitör bk gibi 50hz alsanız daha mutlu olursunuz
Havadan yaziyor oylekanka 187 TL daha ne sorguluyorsun
hocam boydan foto gelir miKargo aracını canlı takipten izliyorum imdb9 film gibi
Dağıtıma çıkarılanlar ve teslim alanlar var. Ayrıca çoğu kişiye fatura kesildi hazırlanıyor aşamasındaİptal olacağı bilinen birşeyin 19 sayfa tartışması niye dönmüş ?
Gece 3'te dağıtıma çıktı diyen var buna ihtimal veriyor musunDağıtıma çıkarılanlar ve teslim alanlar var. Ayrıca çoğu kişiye fatura kesildi hazırlanıyor aşamasında