Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
O grupta da burda oldugu gibi ekran kartına 5 lira indirim gelince paylaşılıyor mu?17k kişi var knk ne rekabet çoğalmasıdüzgün bir şey varsa 5 saniye dayanıyor.

O grupta da burda oldugu gibi ekran kartına 5 lira indirim gelince paylaşılıyor mu?17k kişi var knk ne rekabet çoğalmasıdüzgün bir şey varsa 5 saniye dayanıyor.

HayırO grupta da burda oldugu gibi ekran kartına 5 lira indirim gelince paylaşılıyor mu?
 fakat bilgisi olmayan arkadaşlar bazen kazayla yapabiliyor öyle şeyler
 fakat bilgisi olmayan arkadaşlar bazen kazayla yapabiliyor öyle şeyler
Ya teslim edilirse?Daha önce yaşamış olan bir arkadaş ile görüştüm. Kargoda alıcıya teslim edilemedi olarak geri dönüş oluyor bilginize boşuna heveslenmeyin arkadaşlar

Teslim edilirse büyük şaşırtır ama daha öncesinde yapılan bu gibi hatarlarda Piyasa fiyatından düşük bir satış tutarı olduğu için THH müşterileri haksız buldu. Ve kargoya verildi gözükerek alıcısına teslim edilemedi statüsüne çekildi ve iptal/iadeye kapandı sipariş. THH başvuracaklara söyleyeyim zamanınıza yazık olur.Ya teslim edilirse?
Ağa o monitör acaba ulaşıcak mı sahibine?geçen sefer iphone 13ü bile teslim olan vardi şans işi hala mesajların devam etmesi garip

yok adminler dışı paylaşım yok yapamazlarHayırfakat bilgisi olmayan arkadaşlar bazen kazayla yapabiliyor öyle şeyler
Tek grupta değilim bahsettiğiniz grupta sadece admin paylaşıyor o doğruyok adminler dışı paylaşım yok yapamazlar

hayırlı olsunSon dakika iptal olur diyordum kurye aradı yakınınızdayım getireyim dedi geldi arkadaşlar.
Alamayan arkadaşlar daha iyi fırsatları yakalarlar umarım,

Ho knk piyanoyu vurmuşunSon dakika iptal olur diyordum kurye aradı yakınınızdayım getireyim dedi geldi arkadaşlar.
Alamayan arkadaşlar daha iyi fırsatları yakalarlar umarım,