❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

param nerde musa ped alcam

Açıklama geldi

"
Arkadaşlar Merhaba

31 yaşındayım 15 yıldır web işleri yapan biriyim eticaret geçmişim var yazılım geçmişim yok yazılımı özel yaptırdım hepsiburada ve vodafonda satış yapiyorum yazılım insan eliyle yapılan kodlamalardan ibarettir bunda hata sorun yaşamak normal bir durum milyon dolarlık yazılımlar şirketlerde açıklar sıkıntılar çıkıyor bizim gibi küçük işletmeler için yaşanabilecek bir durum

Sistem işleyişi ürünleri toplu bir şekilde ürünleri ekliyoruz ve otomatik 10 dakika içinde siparişi hem mail hemde sms olarak size gönderiyor pasif gelir olarak bu satışı yapiyorum 24 saat her siparişi elle göndermiyoruz

Adana da yaşıyorum 3 tane deprem yaşadım yaşadığım ev hasar aldı camide kaldım bir süre eş dostta kaldım yeni yeni kendime geliyorum bilgisayar erişimim olmadığı için sistemle ilgilenemedım kontrollerini de yapamadım nasıl olduysa ürün 175 VP olan ürün 740 olarak HB ye yazılmış ve 640 adet sipariş gelmiş 10.500 TL ürün satılmış stok bittiği için kalan siparişler beklemede hem hepsiburadadan ürün başı 10 15 TL arası bir ceza hemde giden ürünlerin iptal için 10bin TL zararım oldu Dolandırıcılıkla suçlayanlar için yazdım bu yazıyı paranız iade edilecek zaten ücret 28 günde bana geliyor öyle bir şey söz konusu olamaz bilginize

Siparişleriniz iptal edilecek paraniz iade edilecek hepsiburadayla görüştüm cevap bekliyorum

Sizden beni daha fazla defalarca aramamanızı istiyorum hepinize yetişemem bu mesajdan sonra yazmayacağım cevap sırf yazdığınız kötü yazılar için açıklama gereği duydum bilginize. "

Son düzenleme:
2414F3F2-0881-4117-A66A-E75E85C21367.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi durup dururken bu yazılım nasıl çöküyor ?

İptal etsin yeter.

hocam nasıl 10 bin zararı oluyor daha fazlası olması gerekmez mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle56 yı 750 ile çarpıp sonra 20 yi 750 çarparsak arada 10k dan fazla zarar oluyor anlamadım ben :q
bi çılgınlık yapıp 36yı 750 ile çarpmaya ne dersin
ayrıca o daha ucuza temin ediyor vs vs bence haklısın ama

Geri