Çatlak apple pencil alınır mı?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,403
1678349216074.png

Kutu fatura ve aksesuarları var 2020 5. ay da alınmış. Üstünde böyle bir çatlak var 900TL 90 TL de param güvende 1k ya geliyor.
Alınır mı? resim çizmek için çakmalarla arasında devasa fark var mı? @contravolta

Alınmaz git farklı bir markanın apple uyumlu kalemini al. 600 civarına güzel şeyler bulabilirsin.
600 civarına ürün buldum da, çizim için apple pencil çok gerekli diyorlar

Kral madem ipad aldın. Parasını ver adam akıllı sıfır al bence çizim istiyorsan hassasiyet önemli. İpad almak maalesef çok pahalı aksesuarları. Ama kırık çatlak üzer bence az para değil

Alınmaz 1k verilir mi bilmem. Piyasayı bilmiyorum. Ama 3 sene kullanılmış zaten. Sıfırı 2 bin git zorla kendini onu al.

Kral madem ipad aldın. Parasını ver adam akıllı sıfır al bence çizim istiyorsan hassasiyet önemli. İpad almak maalesef çok pahalı aksesuarları. Ama kırık çatlak üzer bence az para değil
Alınmaz 1k verilir mi bilmem. Piyasayı bilmiyorum. Ama 3 sene kullanılmış zaten. Sıfırı 2 bin git zorla kendini onu al.
Ben çok farkı olacağını sanmıyorum kullananların kötü yorumu yok genel olarak.
Çakmalarla resim çizen kimseyi bulamadım sormak için, zorlayıp orijinal almaya çalışırım ama zor gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri