Beyler bu fiyata oyuncu ekipmanı almak mantıklımı ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
daha uyguna oyuncu ekipmanı önerisi alabilirim kablosuz olmak kaydıyla.

sistem tam ise tercihe göre alınabilir. Sistemi tamamlamadan ve ya üst düzey bir sisteme geçirmeden bu paraları vermek mantıklı olmaz

sistem tam ise tercihe göre alınabilir. Sistemi tamamlamadan ve ya üst düzey bir sisteme geçirmeden bu paraları vermek mantıklı olmaz
sistemim herşeyi tam monitörde asus rog strix xg249cm ,hepsi takım olmasını istediğim için bunlara baktım ilk birtek ekran kartım rtx 2060 super 8 gb ama beni şu yanlık götürüyor

sistemim herşeyi tam monitörde asus rog strix xg249cm ,hepsi takım olmasını istediğim için bunlara baktım ilk birtek ekran kartım rtx 2060 super 8 gb ama beni şu yanlık götürüyor
Yani hocam sistem tamsa alınabilir ama bir mouse 1kdan fazla vermek.. bilemiyorum yani bende kablolardan bıkmıştım bir ara indirim kovalayıp kablosuz kulaklık almıştım. Sizede öyle tavsiye ederim onun dışında ekipmana çok fazla bütçe ayırmak zorunda kalıcaksın gibi duruyor.

mouse büyük el için uygunmu acaba

Yani hocam sistem tamsa alınabilir ama bir mouse 1kdan fazla vermek.. bilemiyorum yani bende kablolardan bıkmıştım bir ara indirim kovalayıp kablosuz kulaklık almıştım. Sizede öyle tavsiye ederim onun dışında ekipmana çok fazla bütçe ayırmak zorunda kalıcaksın gibi duruyor.
evet bende kabloları sevmediğim için kablosuza dönmek istiyorum ama malum fiyatlar . Hangi kulaklığı aldınız kaç paraya ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouse büyük el için uygunmu acaba
evet elim büyük ama genelde pençe tutuşu yapıyorum

ho
hocam hangi kulaklığı aldınız konu dışı olucak ama biraz

evet bende kabloları sevmediğim için kablosuza dönmek istiyorum ama malum fiyatlar . Hangi kulaklığı aldınız kaç paraya ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet elim büyük ama genelde pençe tutuşu yapıyorum
Corsairr void elite preminium wireless 7.1 modelini almıştım 999TLye tam 1 sene önceydi. Ayrı olarak bu kulaklığı kırdım ve direkt olarak benim hatam olmasına rağmen corsair sorgusuz değiştirmişti bu yüzden bu markaya baya ısınmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,141
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri