EKRAN KARTI ISINMA SORUNU

EnesU*

80+
Reaksiyon skoru
20
merhaba arkadaşlar pny RTX 2060 ekran kartım var oyunlarda 80 ile 83 derece sıcaklık görüyorum sizce bu normal mi normal değil ise vento vg04 kasa mevcut önünde hava alması için yeterince boşluk yok onunla bir alakası olabilir mi yardımcı olurmusunuz ?

Ekler

• 110000080123062.jpg
    110000080123062.jpg
    23.2 KB · Hit: 34
Hayir hic normal degil kart sicakligi o kadar yuksek ise bellek sicakliklari bobinler vesaire daha yuksektir.

Kasa mesh değil ondan ötürü olmalı. Yan kapağını açıp dener misiniz?
GPU hotspot değil de normal GPU sıcaklığına bakıyorsunuz değil mi?

2060 zaten cok isinan bir islemci ve PNY de o kadar iyi sogutma bloguna vesaire sahip bir marka degil kasada zaten mesh degil.

merhaba arkadaşlar pny RTX 2060 ekran kartım var oyunlarda 80 ile 83 derece sıcaklık görüyorum sizce bu normal mi normal değil ise vento vg04 kasa mevcut önünde hava alması için yeterince boşluk yok onunla bir alakası olabilir mi yardımcı olurmusunuz ?
Ön paneli söküp denedin mi

2060 zaten cok isinan bir islemci ve PNY de o kadar iyi sogutma bloguna vesaire sahip bir marka degil kasada zaten mesh degil.
haklısın kasanın ön panelini değiştirmeyi düşünüyorum internette custom ön panel yapan birisi buldum eğer ön paneli değiştirince sorun gitmezse ekstra fan takviyesi yapıcam başka bir çözüm gelmiyor aklıma ekran kartımda genel bir sorun olmasın o bana yeter korkum o

haklısın kasanın ön panelini değiştirmeyi düşünüyorum internette custom ön panel yapan birisi buldum eğer ön paneli değiştirince sorun gitmezse ekstra fan takviyesi yapıcam başka bir çözüm gelmiyor aklıma ekran kartımda genel bir sorun olmasın o bana yeter korkum o
Hocam degistirmeden önceön paneli sökup deneyin.

Ordan hafif yukarı açıyla kendine doğru kanıttır işte. Ama açı cok yukarı olmasın dişliyse kırabilirsin
valla hocam dümdüz çekiyordum hep allah razı olsun yukarı açıyla çekince çıktı çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa mesh değil ondan ötürü olmalı. Yan kapağını açıp dener misiniz?
GPU hotspot değil de normal GPU sıcaklığına bakıyorsunuz değil mi?
hocam afterburner üzerinden anlık olarak bakıyorum ön paneli yeni söktüm öyle bir deneyeceğim en yakın zamanda dönüş yapacağım

RevDeisDou, Lunchx, HacıSOFU hocalar ön paneli ve yandaki camı çıkartıp denedim 73 derece sabit sadece ön panel sökülü iken de 75 derece sabit aldım ön paneli değiştireceğim kesin olarak ama sizce ekte bulunan fotoğraftaki alanlara birer tane de olsa fan takviytesi yapsam mı düşünceniz nedir​

Ekler

• d2edcd69-9c65-4ffe-b3ff-f111843ef1b9.jpg
    d2edcd69-9c65-4ffe-b3ff-f111843ef1b9.jpg
    36.6 KB · Hit: 37
Son düzenleme:
kasanın ön tarafından hava alması önemli arkada 1 egzoz yetmiyor ise üst tarafa 1ad. daha egzoz takılabilir

10 derece farketmez üste taktığın ekstra 1 fan ama içerideki sıcak havanın daha kolay tahliye edilmesini sağlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,139
Üyeler
187,456
Son üye
Enes2e
Geri