windows 10 en hızlı sürüm nedir

suan en yardımcı olan sen oldun bilyonmu :D windows defender yokmus icinde cok saol kardesım hemen indiriyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk ben sadce knight oynuorm haricindede sadece youtube ve netflix baska siteye bile tıklamıorm
hocam o iş öyule değil ama siz bilirsiniz :D

link varmı krdsm bulamadım

yasak değil atsana sana zahmet

buda youtube linki açıklama kısmında

türkçe demi bu kardesım ?
Varsalıyan olarak ingilizce kuruluyor hocam ben ingilizce kullanıyorum fakat windows dil ayarlarından türkçe indiriliyor

Hocam böyle saçma sapan crackler kurmak yerine windowsun hizmetlerini kapatın kullanılan ram oranı düşecektir.

buda youtube linki açıklama kısmında

Varsalıyan olarak ingilizce kuruluyor hocam ben ingilizce kullanıyorum fakat windows dil ayarlarından türkçe indiriliyor
daha önce ingilizce w10 pro kurdum ve onda türkçe yama inmiyodu bunda sorun yasamam demı kardesım ingilizce imkanı yok kullanamam cnku

Hocam böyle saçma sapan crackler kurmak yerine windowsun hizmetlerini kapatın kullanılan ram oranı düşecektir.
yeterli olmuyo baskan . kapatamıyoz . mesela windows defender . sacma sapan bi sürü şey herseyı kapamama ragmen mahvediyo beni . ben knight online oynuyorm bu oyunda ram ve işlemci önemli windows 10 da saolsun içinden geçiyo .d

Crack değil Orjinal key soruyor.
nasıl ? ? orjinal key yok nasıl kurcam ozaman ben reis

daha önce ingilizce w10 pro kurdum ve onda türkçe yama inmiyodu bunda sorun yasamam demı kardesım ingilizce imkanı yok kullanamam cnkü
türkçe görmedim hocam ben ingilizce bildiğim için sorun olmuyor fakat keşke dememek için kurma daha iyi boşver

yeterli olmuyo baskan . kapatamıyoz . mesela windows defender . sacma sapan bi sürü şey herseyı kapamama ragmen mahvediyo beni . ben knight online oynuyorm bu oyunda ram ve işlemci önemli windows 10 da saolsun içinden geçiyo .d

nasıl ? ? orjinal key yok nasıl kurcam ozaman ben reis
Crack nasıl yaptıysan şuan ki windowsu aynı şekil nasıl crack kullandığını bilmiyorum , Standart windowsdada key sormuyor mu zaten

türkçe görmedim hocam ben ingilizce bildiğim için sorun olmuyor fakat keşke dememek için kurma daha iyi boşver

Crack nasıl yaptıysan şuan ki windowsu aynı şekil nasıl crack kullandığını bilmiyorum , Standart windowsdada key sormuyor mu zaten

neyse deneyelim görelim bakalm

Geri