hocam o iş öyule değil ama siz bilirsinizsuan en yardımcı olan sen oldun bilyonmuwindows defender yokmus icinde cok saol kardesım hemen indiriyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk ben sadce knight oynuorm haricindede sadece youtube ve netflix baska siteye bile tıklamıorm
Link atmak yasak mı burada bilmiyorum yasak değilse atayımee sitede bulamadım ya nerden indircez reis
link varmı krdsm bulamadımToolbox aracı var içinde tek tıkla kuruyosun istediğin uygulamayı çok kullanışlı
yasak değil atsana sana zahmetLink atmak yasak mı burada bilmiyorum yasak değilse atayım
link varmı krdsm bulamadım
yasak değil atsana sana zahmet
türkçe demi bu kardesım ?![]()
W10AIOU7WPEPLUS1
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
![]()
W10AIOU7WPEPLUS1
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Varsalıyan olarak ingilizce kuruluyor hocam ben ingilizce kullanıyorum fakat windows dil ayarlarından türkçe indiriliyortürkçe demi bu kardesım ?
daha önce ingilizce w10 pro kurdum ve onda türkçe yama inmiyodu bunda sorun yasamam demı kardesım ingilizce imkanı yok kullanamam cnkubuda youtube linki açıklama kısmında
Varsalıyan olarak ingilizce kuruluyor hocam ben ingilizce kullanıyorum fakat windows dil ayarlarından türkçe indiriliyor
Crack değil Orjinal key soruyor.Hocam böyle saçma sapan crackler kurmak yerine windowsun hizmetlerini kapatın kullanılan ram oranı düşecektir.
yeterli olmuyo baskan . kapatamıyoz . mesela windows defender . sacma sapan bi sürü şey herseyı kapamama ragmen mahvediyo beni . ben knight online oynuyorm bu oyunda ram ve işlemci önemli windows 10 da saolsun içinden geçiyo .dHocam böyle saçma sapan crackler kurmak yerine windowsun hizmetlerini kapatın kullanılan ram oranı düşecektir.
nasıl ? ? orjinal key yok nasıl kurcam ozaman ben reisCrack değil Orjinal key soruyor.
türkçe görmedim hocam ben ingilizce bildiğim için sorun olmuyor fakat keşke dememek için kurma daha iyi boşverdaha önce ingilizce w10 pro kurdum ve onda türkçe yama inmiyodu bunda sorun yasamam demı kardesım ingilizce imkanı yok kullanamam cnkü
Crack nasıl yaptıysan şuan ki windowsu aynı şekil nasıl crack kullandığını bilmiyorum , Standart windowsdada key sormuyor mu zatenyeterli olmuyo baskan . kapatamıyoz . mesela windows defender . sacma sapan bi sürü şey herseyı kapamama ragmen mahvediyo beni . ben knight online oynuyorm bu oyunda ram ve işlemci önemli windows 10 da saolsun içinden geçiyo .d
nasıl ? ? orjinal key yok nasıl kurcam ozaman ben reis
türkçe görmedim hocam ben ingilizce bildiğim için sorun olmuyor fakat keşke dememek için kurma daha iyi boşver
Crack nasıl yaptıysan şuan ki windowsu aynı şekil nasıl crack kullandığını bilmiyorum , Standart windowsdada key sormuyor mu zaten