Neler Yeni

windows 10 en hızlı sürüm nedir

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
Kendin kullanıyorum 3 senedir bir sıkıntısı yok, Modlanmış sürüm oldugu için çogu kişi önyargılı diyim o yüzden önermedim. Manual olarak kuruyosun herşeyi
ee sitede bulamadım ya nerden indircez reis

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
suan en yardımcı olan sen oldun bilyonmu :D windows defender yokmus icinde cok saol kardesım hemen indiriyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ben sadce knight oynuorm haricindede sadece youtube ve netflix baska siteye bile tıklamıorm
hocam o iş öyule değil ama siz bilirsiniz :D

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır

The Semih

80+ Gold
link varmı krdsm bulamadım

yasak değil atsana sana zahmet

The Semih

80+ Gold
buda youtube linki açıklama kısmında

türkçe demi bu kardesım ?
Varsalıyan olarak ingilizce kuruluyor hocam ben ingilizce kullanıyorum fakat windows dil ayarlarından türkçe indiriliyor

Henc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe Öncü
Hocam böyle saçma sapan crackler kurmak yerine windowsun hizmetlerini kapatın kullanılan ram oranı düşecektir.

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
buda youtube linki açıklama kısmında

Varsalıyan olarak ingilizce kuruluyor hocam ben ingilizce kullanıyorum fakat windows dil ayarlarından türkçe indiriliyor
daha önce ingilizce w10 pro kurdum ve onda türkçe yama inmiyodu bunda sorun yasamam demı kardesım ingilizce imkanı yok kullanamam cnku

The Semih

80+ Gold

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
Hocam böyle saçma sapan crackler kurmak yerine windowsun hizmetlerini kapatın kullanılan ram oranı düşecektir.
yeterli olmuyo baskan . kapatamıyoz . mesela windows defender . sacma sapan bi sürü şey herseyı kapamama ragmen mahvediyo beni . ben knight online oynuyorm bu oyunda ram ve işlemci önemli windows 10 da saolsun içinden geçiyo .d

Crack değil Orjinal key soruyor.
nasıl ? ? orjinal key yok nasıl kurcam ozaman ben reis

The Semih

80+ Gold
daha önce ingilizce w10 pro kurdum ve onda türkçe yama inmiyodu bunda sorun yasamam demı kardesım ingilizce imkanı yok kullanamam cnkü
türkçe görmedim hocam ben ingilizce bildiğim için sorun olmuyor fakat keşke dememek için kurma daha iyi boşver

yeterli olmuyo baskan . kapatamıyoz . mesela windows defender . sacma sapan bi sürü şey herseyı kapamama ragmen mahvediyo beni . ben knight online oynuyorm bu oyunda ram ve işlemci önemli windows 10 da saolsun içinden geçiyo .d

nasıl ? ? orjinal key yok nasıl kurcam ozaman ben reis
Crack nasıl yaptıysan şuan ki windowsu aynı şekil nasıl crack kullandığını bilmiyorum , Standart windowsdada key sormuyor mu zaten

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
türkçe görmedim hocam ben ingilizce bildiğim için sorun olmuyor fakat keşke dememek için kurma daha iyi boşver

Crack nasıl yaptıysan şuan ki windowsu aynı şekil nasıl crack kullandığını bilmiyorum , Standart windowsdada key sormuyor mu zaten

neyse deneyelim görelim bakalm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,107
Üyeler
168,733
Son üye
infiniti
Top Bottom