Araba önerisi istiyorum

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Merhabalar şuan bende var bunu satmayı düşünüyorum çünkü alışamadım
Konfora ve iç gösterişe önem veren biriyim

Son düzenleme:
Merhabalar şuan bende 2023 MODEL NİSSAN QASHQAİ 1.5 e-POWER SKYPACK( dedemin hadiyesi) var bunu satmayı düşünüyorum çünkü alışamadım ve çok büyük bunun yerine çıkacak olan Togg sedan modeli almalı mıyım ya da 2 milyon TL'ye önerebileceğiniz araba var mı?
Hocam TOGG çıkıyor. Değerlendir istersen.

Merhabalar şuan bende 2023 MODEL NİSSAN QASHQAİ 1.5 e-POWER SKYPACK( dedemin hadiyesi) var bunu satmayı düşünüyorum çünkü alışamadım ve çok büyük bunun yerine çıkacak olan Togg sedan modeli almalı mıyım ya da 2 milyon TL'ye önerebileceğiniz araba var mı?
HOCAM AUDİ A5 ALINABİLİR O FİYATLARA

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attıklarıma bi bak istersen konfor ve kullanım olarak ihtiyacını görür muhtemelen.Tabi birde Togg var onuda değerlendirmeni tavsiye ederim.

attıklarıma bi bak istersen konfor ve kullanım olarak ihtiyacını görür muhtemelen.Tabi birde Togg var onuda değerlendirmeni tavsiye ederim.
Büyük araç kullanamıyorum hocam ben o yüzden sedan tarzı araç istiyorum

tesla al baba

Alınmaz galaxy çok tutulan bir model değil

pezevenk mavisi f30 >>
off hayal hayal full basık yanımda ince belli kalın bacaklı platin sarısı hatun kasisten çapraz çapraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,165
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri