frover07
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
telegram linki atar mısın özeldenhay arkadaş telegramı kapatmışım görmedim
telegram linki atar mısın özeldenhay arkadaş telegramı kapatmışım görmedim
Kanka özelden telegram kanalı davet kodu atar mısın?hay arkadaş telegramı kapatmışım görmedim
Daha çok davayı kazanan var o konuda.Thh verirseniz kazanamazsınız fiyat farkı çok fazla kazansanız bile tüketici mahkemesi davayı reddeder fritozde bile bir çok kişi red yedi mahkemeden. Orada indirim ibaresi vardı ve çok fiyat farkı yoktu ona rağmen kaybedip dosya masrafı ödediler. Kimine karşının avukat vekalet ücretinin ödemesi bile çıktı. Aylarca uğraşıyorsun ben önermem gönderilmezse boşuna başvurmayın kaybedersiniz.
Bende kazandım emin misin daha çok kazanan olduğuna bizzat konunun içerisindeyim. 4. Tüketici Mahkemesindeki hakim kabul ederken 5. 7. mahkemelerdekiler reddediyor hakimden hakime değişiyor. Davayi kaybedip 1600 civarı ödeme çıkan kişi bile var migrosun avukatıyla görüşüyordu en son. 2500 tllik cihazı 799'a alıp davada kaybeden bir sürü insan varken kaç binlik monitörü 187 liraya almak demek imkansız bir tutar indirim ibareside yok üstelik tüketici mahkemesine giderse konu kazanma şansı sıfır üzerinize dosya masrafları karşının vekalet ücreti vs uğraşır durursunuz. Uyarması benden başvuranlara başarırlar dilerim.Daha çok davayı kazanan var o konuda.
Doğrudur konuya hep kazananlar yazmış demekkiBende kazandım emin misin daha çok kazanan olduğuna bizzat konunun içerisindeyim. 4. Tüketici Mahkemesindeki hakim kabul ederken 5. 7. mahkemelerdekiler reddediyor hakimden hakime değişiyor. Davayi kaybedip 1600 civarı ödeme çıkan kişi bile var migrosun avukatıyla görüşüyordu en son. 2500 tllik cihazı 799'a alıp davada kaybeden bir sürü insan varken kaç binlik monitörü 187 liraya almak demek imkansız bir tutar indirim ibareside yok üstelik tüketici mahkemesine giderse konu kazanma şansı sıfır üzerinize dosya masrafları karşının vekalet ücreti vs uğraşır durursunuz. Uyarması benden başvuranlara başarırlar dilerim.
Gönderdikleri kişilere isteyerek göndermediler. Sistem otomatik ilerlediği için gönderildi. Daha erken fark etseler kargoya vermezlerdi bile.alanların bazılarını iptal edip bazılarına göndermek nasıl bir saçmalık anlamış degilim hepsiburadadan alışveriş yapmam daha gözümden düştü alamadığım için demedim bunu yeni görüyorum olayı
son durum ne2 adet aldım biri iptal oldu sıkıntı değil, müşteri hizmetlerinde diğeri ne durumda diye soruyorum biri hazırlanıyor diğeri iptal edilecek diyor. 5-6 tane talıp açıldı 10 gün olacak, para iadesi de yapmadılar.
Hâlâ aynı para iadesi için arayacağım. İptal olanında iadesi yatmadı diğerinin de.son durum ne
Telegram linkini paylaşabilir misin rica etsemhay arkadaş telegramı kapatmışım görmedim
Evet banadaTelegram linkini paylaşabilir misin rica etsem![]()