Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
John Smith
Bi SS atar mısınız?

A_TURAN_A

80+ Bronze
187₺ o ürünü alıp birde üstüne hakem heyetine gidecek kadar mı düştünüz. Hakem heyetinin'de 3000₺ ürünü 187₺ ye satılmasına karşılık müşteriyimi haklı bulması zaten ironik bir durummuş. Yazık olmuş entegrasyon kaynaklı veya personel kaynaklı bir hata ise ona yansıtılıcaktır. Ki zaten karara itiraz edileceğinden şüphen olmasın. Eğer fiyat kaynaklı iptal yaşadıysan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 lira dahi olsa yazan fiyattan satılmak zorunda o yüzden thh haklı bulmuş. hakkını kullanan bir kişiye de yazık , acizlik gibi ithamlar da hoş değil .

Son düzenleme:

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Büyük firmaları insanlar niye bu kadar savunuyor anlamıyorum. Tüketiciye aldığı fiyattan vermese bile ceza ödemesi gerekiyor, yoksa herkes böyle fiyatı indirip reklam yapsın, siteye giriş sayısını arttırsın vs. Öyle ya da böyle bi yaptırımı olması gerekli

A_TURAN_A

80+ Bronze
Büyük firmaları insanlar niye bu kadar savunuyor anlamıyorum. Tüketiciye aldığı fiyattan vermese bile ceza ödemesi gerekiyor, yoksa herkes böyle fiyatı indirip reklam yapsın, siteye giriş sayısını arttırsın vs. Öyle ya da böyle bi yaptırımı olması gerekli
bence de yaptırım olması gerekli

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
1 lira dahi olsa yazan fiyattan satılmak zorunda o yüzden thh haklı bulmuş. hakkını kullanan bir kişiye de yazık , acizlik gibi ithamlar da hoş değil .
Hocam çok yanlış düşünüyorsunuz. Kanunlar herkes için vardır şimdi bu fiyat piyasada kabul edilebilir seviyede değil zaten. Bin lira olsa haklısınız burda bariz bir şekilde sistem hatası var ki çoğu thh buna red verir ama arkadaşın şansına olumlu gelmiş ki şirket itiraz ederse her türlü hak eder ve üstüne mahkeme ve avukat masrafı ödemek zorunda bırakılır. İsterseniz Migrosun Xiaomi fritöz olayına bakabilirsiniz. tabii ki herkes hakkını aramalı ama bu olay bariz bir fiyat hatasıydı.

Hocam firmaların savunulacak bir tarafı yok zaten al birini vur ötekine hepsi aynı şeyi yapmaya başladı. Dediğiniz gibi bir cezai yaptırım gelmeli ki bu gibi olaylar yaşanmasın adamlar işini düzgün yapsın

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Berk
Entegrasyon şirketlerine neden tonlarca paralar ödeniyor o zaman?? Taahhüt veriyorlar sistemleri için garanti veriyorlar. Eğer bir hata varsa yükümlü kim ise bedelini ödemeli. Yoksa sağ da solda yok şu fiyat yok bu fiyat saçmalıklarıyla dolar etraf. Tüketiciyi kandırmaya yönelik reklam ve türevleri yapılamaz! Haklarınızı mı unuttunuz. Sosyal medya takip ede ede herkes iyilik meleği olduğunu sanıyor.. Adalet ve eşitliği karıştırıyorsunuz..

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hocam çok yanlış düşünüyorsunuz. Kanunlar herkes için vardır şimdi bu fiyat piyasada kabul edilebilir seviyede değil zaten. Bin lira olsa haklısınız burda bariz bir şekilde sistem hatası var ki çoğu thh buna red verir ama arkadaşın şansına olumlu gelmiş ki şirket itiraz ederse her türlü hak eder ve üstüne mahkeme ve avukat masrafı ödemek zorunda bırakılır. İsterseniz Migrosun Xiaomi fritöz olayına bakabilirsiniz. tabii ki herkes hakkını aramalı ama bu olay bariz bir fiyat hatasıydı.

Hocam firmaların savunulacak bir tarafı yok zaten al birini vur ötekine hepsi aynı şeyi yapmaya başladı. Dediğiniz gibi bir cezai yaptırım gelmeli ki bu gibi olaylar yaşanmasın adamlar işini düzgün yapsın
zaten fiyat hatası olduğu için arkadaş haklı , mesela bim çalışanı diş fırçasıyla telefonun fiyatlarını karıştırmış telefon 15 lira olarak gözüküyor diyelim , bim o telefonu 15 liraya satmak zorunda thh ne göre.

burak9956

80+ Bronze
Benim ürünüm de gelmedi ama Thh ye basvurmadım. Şunu söyleyeyim mesela Amazon'daki satıcılardan birisi hatalı fiyat girse bile amazon iptal etmeyip kendi deposundan ürünü gönderiyor ama Trendyol ve Hepsiburada da sürekli fiyat hataları(!) oluyor bunların yanlışlıkla olduğunu düşünmüyorum çünkü 1-2 saat boyunca sürekli stok yenilendiğini hatırlıyorum. Bu monitörlerin faturaları kesilmesine rağmen göndermediler para iadesi yapmadılar ve alıcıların iptal etmesini beklediler, çünkü alıcı kendisi iptal ettiğinde mahkemelik bir durum kalmazdı. Masumca bir fiyat hatası değil mahkemeye başvuranlara da açgözlü gibi sözler söylemeye gerek yok, zaten söyleyenlerin çoğu alamadığı için hazmedemeyenler.

A_TURAN_A

80+ Bronze

1 lira da olsa 1.000 lirada olsa her türlü arkadaş haklı , yazılan fiyattan verilmek zorunda.

Benim ürünüm de gelmedi ama Thh ye basvurmadım. Şunu söyleyeyim mesela Amazon'daki satıcılardan birisi hatalı fiyat girse bile amazon iptal etmeyip kendi deposundan ürünü gönderiyor ama Trendyol ve Hepsiburada da sürekli fiyat hataları(!) oluyor artık reyting kasma amaçlı olduğuna ihtimal verebiliyorum. Bu monitörlerin faturaları kesilmesine rağmen göndermediler para iadesi yapmadılar ve alıcıların iptal etmesini beklediler, çünkü alıcı kendisi iptal ettiğinde mahkemelik bir durum kalmazdı. Masumca bir fiyat hatası değil mahkemeye başvuranlara da açgözlü gibi sözler söylemeye gerek yok, zaten söyleyenlerin çoğu alamadığı için hazmedemeyenler.
çok doğru .

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
zaten fiyat hatası olduğu için arkadaş haklı , mesela bim çalışanı diş fırçasıyla telefonun fiyatlarını karıştırmış telefon 15 lira olarak gözüküyor diyelim , bim o telefonu 15 liraya satmak zorunda thh ne göre.

burak9956

80+ Bronze

Fiyat hatası değildi sürekli stok girdiler arkadaşıma mesaj attım 1 saat sonra bile girip alabiliyordu

Top Bottom