❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

Bende iade yapıldı dendi ama hala böyle. Kupon bile verilmedi :kekw:
1679072452921.png

Biri 15tane aldı ya ona çok güzel şeyler demek istiyorum

187₺ o ürünü alıp birde üstüne hakem heyetine gidecek kadar mı düştünüz. Hakem heyetinin'de 3000₺ ürünü 187₺ ye satılmasına karşılık müşteriyimi haklı bulması zaten ironik bir durummuş. Yazık olmuş entegrasyon kaynaklı veya personel kaynaklı bir hata ise ona yansıtılıcaktır. Ki zaten karara itiraz edileceğinden şüphen olmasın. Eğer fiyat kaynaklı iptal yaşadıysan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir güncelleme yapmak istiyorum.

Alıntıyı görüntüle

187₺ o ürünü alıp birde üstüne hakem heyetine gidecek kadar mı düştünüz. Hakem heyetinin'de 3000₺ ürünü 187₺ ye satılmasına karşılık müşteriyimi haklı bulması zaten ironik bir durummuş. Yazık olmuş entegrasyon kaynaklı veya personel kaynaklı bir hata ise ona yansıtılıcaktır. Ki zaten karara itiraz edileceğinden şüphen olmasın. Eğer fiyat kaynaklı iptal yaşadıysan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte bi insan harbiden bu kadar çürüyebilir ve açgözlü olabilir. Yanlış fiyatlandırma olduğu apaçık belliyken bile bile alıp hakem heyetine gitmek nedir harbiden insanlar garip.

İşte bi insan harbiden bu kadar çürüyebilir ve açgözlü olabilir. Yanlış fiyatlandırma olduğu apaçık belliyken bile bile alıp hakem heyetine gitmek nedir harbiden insanlar garip.
Normal şartlarda ürünün % lik dilim ile belirli bir tutara kadar fiyat farkı varsa hakem heyeti haklı buluyordu ama burda 3000₺ nere 200₺ nere.
Normalde hakem heyeti haksız bulur ve kararda olumsuz yanıt verilir. Eğer Hepsiburada herhangi bir satıcı ise iptal/iade cezası firmaya yansıtılırdı.
Fiyattan hakem heyeti talebi açmamış diye varsayıyorum yoksa cidden yazık :d

Karşı taraf mahkemeye itiraz eder çünkü kabul edilebilir bir fiyat değil ve mahkeme ne yazık ki büyük ihtimalle karşı tarafı haklı bulacaktır. Birde üstüne mahkeme ve avukat parası ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Karşı taraf mahkemeye itiraz eder çünkü kabul edilebilir bir fiyat değil ve mahkeme ne yazık ki büyük ihtimalle karşı tarafı haklı bulacaktır. Birde üstüne mahkeme ve avukat parası ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Umarım karşı taraf haklı çıkar da öder ya 187TL ye monitör alıp tüketici hakem heyetine gidene bu mustahak.

Kargosu geç gelince ağlayan tipler böyle durumlar da bile THHye başvurmayı düşünüyor ya bitiyorum :D

Geri