Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,981
artı para ayrı nakit avans ayrı onu karıştırmayın ama ikisinden de faydalanın güzel kampanyalarBende artı paraya başvurmamız lazım sanmıştım sağolun hocam
artı para ayrı nakit avans ayrı onu karıştırmayın ama ikisinden de faydalanın güzel kampanyalarBende artı paraya başvurmamız lazım sanmıştım sağolun hocam
o kampanya sona ermis oyle yaziyorne demek hatta 12 ay boyunca hesaba 25k giriş yaparsanız 5000tl çip para da hediye ediyor kullanmakta fayda var
Sadece referans veren kişi kazanıyor, yani gerek yok kimse yapmazMerhaba arkadaşlar, konu maalesef herkesi kapsamıyor 18 yaş ve üzeri 26 yaş ve altı arkadaşlar toplam 250 Chip-Para kazanabilir bu aralıkta değilseniz 150 Chip-Para kazanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yapılacağına gelirsek:
1-İlk önce Akbank Mobilden müşteri oluyoruz
2-Kaydolurken referans kodu yazıyoruz
3-Eğer 18-26 yaş arası üniversiteliysek Akbank Üniversiteliye Akbank Mobilden başvuruyoruz (Akbank Mobil de kampanyalar bölümünün altında)
4-3. adım tamamlandığı anda 100 chip paranız 1 saat içinde (bana hemen tanımlandı tahmini bir süre bırakıyorum) hesabınıza tanımlanıyor.
5-Kredi kartımızdan yapacağımız herhangi bir harcamadan sonra 150 chip para daha kazanıyoruz eğer öğrenci kategorisine dahil değilseniz yine de 150 chip parayı harcamadan sonra kazanabilirsiniz (bildiğim kadarıyla herhangi bir miktar yeterli).
Bu şekil de siz 250 referansıyla üye olduğunuz kişi 150 chip-para kazanmış oluyor.
Referans yasak olduğu için paylaşmıyorum ihtiyacı olana özelden paylaşabilirim.
Not: Resim kaynağı https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/davet-et-kazan.aspx tüm hakları Akbank'a aittir.
Dediğim gibi üniversite öğrencisi olanlar için paylaştım hocam üniversite öğrencisi iseniz kaydolan kişide kazanıyor kredi kartı çıkarırsa da ilk harcama da +150 Daha alıyor ki ekstra 150 için üniversite öğrencisi olmaya gerek yok.Sadece referans veren kişi kazanıyor, yani gerek yok kimse yapmaz
Tabii ki bilmemek ayıp değil fakat bilmeden kötülemek hoş değil hocam sizin konunuzda da bunu belirttim toplu konunuzu da kontrol ettim bu bilgilendirme olmadığı için açtım zatenSadece referans veren kişi kazanıyor, yani gerek yok kimse yapmaz
Üniversite olayını bilmiyordum, konuyu ilk açtığımda yanlış açmıştım sonrasında düzeltme yapmıştım ama bu düzeltmeyi de ekleyim yine, teşekkürler bilgilendirme için.Dediğim gibi üniversite öğrencisi olanlar için paylaştım hocam üniversite öğrencisi iseniz kaydolan kişide kazanıyor kredi kartı çıkarırsa da ilk harcama da +150 Daha alıyor ki ekstra 150 için üniversite öğrencisi olmaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabii ki bilmemek ayıp değil fakat bilmeden kötülemek hoş değil hocam sizin konunuzda da bunu belirttim toplu konunuzu da kontrol ettim bu bilgilendirme olmadığı için açtım zaten
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle