zX1ScreamofNİGht
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
Hocam bunu anlayamacağımı gerçekten düşündünmüAd aktarması yapıyor, binmek burada satın alabilmek anlamında kullanılıyor.
Hocam bunu anlayamacağımı gerçekten düşündünmüAd aktarması yapıyor, binmek burada satın alabilmek anlamında kullanılıyor.
Aman hocam benim de aklıma geldi de o arttırıyor bize anti acun lazım.Acunu çağırın fiyatlar düz olsun.
Yeterince donum var kardeş, hepside 1. Kalite seher yıldızı atiyim mi? Hediye istersen yolliyim sana bitane.Sen kendine ilk önce don al sonra milletin fikrine karışırsın
Düşünmedim, daha sert bir cümle kurdum sonra kalp kırmamak için buraya kadar sildim. Madem anladın niye kelime oyunu yapıyorsun ki gerek yok.Hocam bunu anlayamacağımı gerçekten düşündünmü
Hocam zaten dediğim oŞöyle arte
Nasıl binecem la ? 9k asgari ücret 6K kira veriyoruz
Yeterince donum var kardeş, hepside 1. Kalite seher yıldızı atiyim mi? Hediye istersen yolliyim sana bitane.
Arkadaşlar genel olarak herkese diyorum sakin olabilir misiniz? Birbirinizle atışmayın artık tamam yeter ya.Düşünmedim, daha sert bir cümle kurdum sonra kalp kırmamak için buraya kadar sildim. Madem anladın niye kelime oyunu yapıyorsun ki gerek yok.
Ben de onu kastetmek istemiştim kanka pardon. Fiyatına arabaya bir lafım yok bu arada. Çıkabilir satılabilir. Hayırlı olsun yazıyoruz. ^^Hocam zaten dediğim o
Ederinin iki katı istense ve Türkiyede bu aracı şarj edemeyecek olsak bile güzel gelişmeV1 RWD Standart Menzil 953 bin TL
V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL
V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL
![]()
Alıntıyı görüntüle
Vatana millete hayırlı olsun inşallah.
Ya cen çok komiksiniphonelarda pil sağlığı olayı var ya .d
1m/9k yı nasıl anlatalım. Adam ucuzu çıksın diyor aga sen bunu alabilsenya daha ucuzuna niye bakıyorsunDüşünmedim, daha sert bir cümle kurdum sonra kalp kırmamak için buraya kadar sildim. Madem anladın niye kelime oyunu yapıyorsun ki gerek yok.
Birikimden kasıt 1 milyon. 1 milyonu rahatça arabaya verebilmek için milyoner olmak lazım. Tam bir volkswagen değil mi15 milyona yakın insan fabrikada çalışıyor kim binebilecek. Şimdiye kadar birikim yapmış aileler binebilir. Ama şuan ki durumda birimi olmayan mümkün değil.
1- Ederinin iki katı lafı çok abartı hocam.Ederinin iki katı istense ve Türkiyede bu aracı şarj edemeyecek olsak bile güzel gelişme![]()