Topladığım pc nasıldır?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Valorant işlemci ağırlıklı olduğu için böyle yapayım dedim mantıklı mı?
sadece valorant oynuyorsan mantıklı ama bu sistemi amd üzerinde yapmanı öneririm, 5800x3d alarak 1050ti ile 300-400fpslerin altına düşme şansın olmaz(aynı bu şekilde denendi tarafımca)

Psu desen... Bom diye bi ses duyarsan aldırma çok 🤓
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeni söyle öneri yapalım.
Bütçem 20 25 bin tl valoda 360 fps altına düşmemesi benim için önemli toplanabilir mi?

mld ssd almayın

sadece valorant oynuyorsan mantıklı ama bu sistemi amd üzerinde yapmanı öneririm, 5800x3d alarak 1050ti ile 300-400fpslerin altına düşme şansın olmaz(aynı bu şekilde denendi tarafımca)
Nasıl mantıklı sadece valorant içinse bile? Toplam bütçeyle daha düzgün bir sistem alıp her tarafa eşit dağıtılabilir. Bu adamın sadece valorant oynamiyacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

13900 ve 1050ti mı ? ben işlemcinin yerinde olsam bilgisayarı açmazdım

Anladım. Alıyorum bu şekilde o zaman. Teşekkürler tavsiyeniz için.
Nasıl mantıklı sadece valorant içinse bile? Toplam bütçeyle daha düzgün bir sistem alıp her tarafa eşit dağıtılabilir. Bu adamın sadece valorant oynamiyacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Ets 2 ve csgo oynarım bir de.

Bütçem 20 25 bin TL valoda 360 fps altına düşmemesi benim için önemli toplanabilir mi?
Önerir o arkadaşlar bu fiyata alma bunu.

Anladım. Alıyorum bu şekilde o zaman. Teşekkürler tavsiyeniz için.

Ets 2 ve csgo oynarım bir de.
Dostum yanlış anlamada millet dalga geçiyor seninle sen hala alıcam diyorsun kazıklanmaya yermi arıyorsun sistem komple çöp çöp çöp

Dostum aslında arkadaşım topladı ben işlemci ağırlıklı pc istedim

Bütçe 20 25 bin TL. valoda 360 fps altına düşmeyecek bir pc toplanabilir mi?

bak bu konuda çok haklısın, 25kya 5800x3dli bi sistem dizip yanına 1050ti koysa mantıklı ama eğer 20-25k bütçe var ise mantıksız 5800x3d 3060-3060ti sistem rahatça dizilebilir (özellikle ekran kartı ikinci el olursa)

bak bu konuda çok haklısın, 25kya 5800x3dli bi sistem dizip yanına 1050ti koysa mantıklı ama eğer 20-25k bütçe var ise mantıksız 5800x3d 3060-3060ti sistem rahatça dizilebilir (özellikle ekran kartı ikinci el olursa)
1050ti koymak neyi mantıklı abi deliricem kafayı yicem işlemci Allahın lütfu anakart ekran kartı Allah'ın cezaları bu işlemciye

Yorumu silmek durumunda kaldın stoklar bitmiş çünkü ""

Son düzenleme:
1050ti koymak neyi mantıklı abi deliricem kafayı yicem işlemci Allahın lütfu anakart ekran kartı Allah'ın cezaları bu işlemciye
Dostum oyunu düşük çözünürlük + düşük ayarlarda oynuyorum zaten o yüzden yeterli gelir diye düşündü arkadaşım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri