STEAM HESABIM ÇALINDI YARDIM EDİN !!

Reaksiyon skoru
49
Dün gece biri hesabımın hem numarasını hem e postasını değiştirmiş nolur yardım edin geri alamıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır bu adam benim mailime nasıl girdi ? hala anlamadım

Steamdeki mailimi nasıl değiştirdi ve mobildeki numaramı nasıl kaldırdı ?

Bir siteye bilgilerinle giriş yaptın mı ?

Hayır yapmadım. Dün hogwarts legacy korsan indirmiştim torrent den etkisi olur mu acaba

Steam ticket atın vs demişler giriş yapamıyorum nasıl atıcam ? Mailimide hep satın aldıklarım vs duruyor kanıtlarım yani bnm oldugumu

İçinde bir sürü oyun vardı nolur yardımcı olun şu ekonomide alamam bir daha

Steamden kendi kredi kartın üzerinden işlem yaptın mı ?

Steamden kendi kredi kartın üzerinden işlem yaptın mı ?
Zaten sürekli banka kartından alışveriş yapıyorum. Eleman ele geçirdikten sonra harcama yapmamış henüz. banka kartımda kayıtlı hesapta. Acil geri almam lazım boşaltabilir kartı

Korsan indirdin diye virüş bulaşmış heralde hic mi antivirus yok bilgisayarinda

Zaten sürekli banka kartından alışveriş yapıyorum. Eleman ele geçirdikten sonra harcama yapmamış henüz. banka kartımda kayıtlı hesapta. Acil geri almam lazım boşaltabilir kartı
Mailine yaptığın harcamaların dekontu geliyor, onları bul. Steam desteğe konu açıp sorununu söyle, geri dönüş yapıp harcama yaptığın kredi kartını vs sorarlar. Yine de konuyu açarken elindeki dekontları da ekleyebilirsin.

Korsan indirdin diye virüş bulaşmış heralde hic mi antivirus yok bilgisayarinda
Yok windows defender kullanıyorum

Mailine yaptığın harcamaların dekontu geliyor, onları bul. Steam desteğe konu açıp sorununu söyle, geri dönüş yapıp harcama yaptığın kredi kartını vs sorarlar. Yine de konuyu açarken elindeki dekontları da ekleyebilirsin.
Hepsi duruyor nasıl açacağım giriş yap diyor

kaspersky indir tam tarama yap
Steama ticket at olayi anlat crack indirdim deme ama çözmeye calisirlar
Tamam ama ticket nasıl oluşturucam

müsait olan var mı acaba discord dan yardım etse nolur gitti hesabım :((((

Öncelikle e postana steam'den gelen mesajlara bak siz değilseniz hesabı kilitleyin diye ibare var onu yap gerisi kolay

Geri