xFxem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 501
link atar mısın bu ürünü bu satıcıda bulamadım 505 tl ile elmacık diye bi yer satıyor seninki kaldırdı mı acaba ürünü?
link atar mısın bu ürünü bu satıcıda bulamadım 505 tl ile elmacık diye bi yer satıyor seninki kaldırdı mı acaba ürünü?
Thaiphoon Burner ile bakmanız yeterli.
Kaldırılmış evetlink atar mısın bu ürünü bu satıcıda bulamadım 505 TL ile elmacık diye bi yer satıyor seninki kaldırdı mı acaba ürünü?
1 saat sonra test edicem umarım sıkıntı çıkmaz teşekkürlerMemtest sadece sağlamlığını ölçer. Eğer sahte gelen RAM sağlamsa Memtest "abi bu ram okey sorun yok" der. Bu programdan detaylı çip markasına, seri numarasına falan bak hocam. Sahte olanda hiçbir şey belli değil.
Teşekkür ederim abjThaiphoon Burner ile bakmanız yeterli.
XMP kapatıp taktınız değil mi?@HacıSOFU @Ömer Murat KARACA 5 kere sok tak yaptık sisteme görüntü gelmedi eski ramleri taktık geldi ve iade edicem yarın
Nasıl yani abi biosda kapalıydı ben takmadan önceXMP kapatıp taktınız değil mi?
XMP açıksa, XMP'yi kapatıp yeni RAM'leri taktın değil mi?Nasıl yani abi biosda kapalıydı ben takmadan önce
4 tane Rami aynı ayında takınca açıldı xdXMP açıksa, XMP'yi kapatıp yeni RAM'leri taktın değil mi?
Güzel, sevindim4 tane Rami aynı ayında takınca açıldı xd
Xmp açılmıyor tek taktigimda açılmıyor iade edicem abi saçma sapan yaGüzel, sevindim![]()
Birebir aynısı değil mi RAM'ler?Xmp açılmıyor tek taktigimda açılmıyor iade edicem abi saçma sapan ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boş zamanını harcadım
Görüntü olarak evetBirebir aynısı değil mi RAM'ler?