Merhaba sizden bios ve driverler hakkında yardım istiyorum
GIGABYTE B550M DS3H 4000MHZ(OC) DDR4 SOKET AM4 M.2 HDMI DVI MATX
Abi sistem elime ulasti win10 home ile geldi ben bunu formatlayio 11pro kurayim mi (Oyun amaçli )![]()
B550M DS3H (Rev. 1.0/1.1/1.2/1.3) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Bu linkten uygun windows sürümünü seçip indirebilirsin. Bunun dışında sadece ekran kartı driver ı indirmen gerekiyor ama ekran kartın için en uygun sürüm hakkında pek fikrim yok diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır.
Windows arama kısmına msinfo32 yazarak ekran görüntüsü atar mısın hocam?Abi sistem elime ulasti win10 home ile geldi ben bunu formatlayio 11pro kurayim mi (Oyun amaçli )
Hocam peki ben once bios/driver mi kurayim windiws muWindows arama kısmına msinfo32 yazarak ekran görüntüsü atar mısın hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Chipset: https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b550 AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur hocam.
Ekran kartı: https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-6600-series/amd-radeon-rx-6650-xt 23.3.1 Recommended (WHQL) sürücüsünü yükle hocam.
Windows arama kısmına msinfo32 yazıp gir hocam, gelen ekranın ekran görüntüsünü atarsan BIOS'un güncel olup olmadığını kontrol edeceğim.Hocam peki ben once bios/driver mi kurayim windiws mu
Hocam bişey soracağim bazılarında gormek icin yukseltme gerekli diyor bu nedirWindows arama kısmına msinfo32 yazıp gir hocam, gelen ekranın ekran görüntüsünü atarsan BIOS'un güncel olup olmadığını kontrol edeceğim.
Yükseltme gerekli diyordan kastetmek istediğin nedir hocam anlayamadım. Anakartının aşağıda attığım olması gerek. Türkiye sitesinde F2a BIOS'u daha yayınlanmadı. F2a BIOS'u BETA olabilir. O yüzden şimdilik kurmana gerek yok.Hocam bişey soracağim bazılarında gormek icin yukseltme gerekli diyor bu nedir
Ve bu sisteme adreslenebilir rgb fan takabilir miyim takabilirsem kaç tane takabilirim?
Profile 1 seçili olsun.Xmp profile olarak bi xmpyi kapa var birde profile 1 var
Şuan bios giremem windows iso iniyor bios girince foto atayımProfile 1 seçili olsun.
XMP Profile 1 seçtikten sonra fotoğraf atabilir misin? Anakartında RGB girişi göremedim hocam.Ramlar 3600mhz ama biosta 2000 küsür diyor xmp 1 de
Şuan bios giremem windows iso iniyor bios girince foto atayım
Ve bu kasaya adreslenebilir rgb fan takılır mı