Abi senden bi yardım isteyeceğim ben gece 2 3 gibi sadece steam açık oyun iniyor olarak bıraktım sabah saat 8de baktığımda işlemci fanı hariç diğer fanlar durmuş ve kasadaki ışıklar sönmuştu klavyeden rastgele tuşlara basinca sistem geri uyandi fakat akşam pcyi bırakırken gelmiyen bi fan sesi başladı fan bir yere sürtüyor gibi
Abi senden bi yardım isteyeceğim ben gece 2 3 gibi sadece steam açık oyun iniyor olarak bıraktım sabah saat 8de baktığımda işlemci fanı hariç diğer fanlar durmuş ve kasadaki ışıklar sönmuştu klavyeden rastgele tuşlara basinca sistem geri uyandi fakat akşam pcyi bırakırken gelmiyen bi fan sesi başladı fan bir yere sürtüyor gibi
Şimdi ettim ön intake fanlarından 2. Fan diğerlerine göre daha yalpalıyor gibi dönüyor bu niye olur (Sistem elime perşembe ulaştı bios vs. Inmesi icin geceleri açıktı )o zaman bu ses yoktu
Şimdi ettim ön intake fanlarından 2. Fan diğerlerine göre daha yalpalıyor gibi dönüyor bu niye olur (Sistem elime perşembe ulaştı bios vs. Inmesi icin geceleri açıktı )o zaman bu ses yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fanlar temiz şimdi de hafif üfledim fanlar dönmicek şeklikde
Şuan ön kapağı söktüm çalıştırdım ses gitti hem msı afterburnerden ekran kartını ve windowsun kaynak izleyicisiylede işlemciyi izliyorum hiç bir yük altında olma ibaresi yok şimdi ön kapağı geri takıcam
Sesi çözdüm fan hafif yamuk montajlanmış o da dengesini bozmuş onu düzeltebildim de şuan ranch simulator açık ve tiz bi ses geliyor
Kasadan coil whine tarzı ses geliyordu internetten baktım ekran kartından gelen coil whineymiş ama kortuğum bişey var özellikle akşamları kapatırken windowstan kapatıyorum sistem durduktan sonra bi 10 12 saniye psu tarafıından coil tarzı bi ses geliyor