Neler Yeni

GIGABYTE B550M DS3H Bios Driverları Hakkında Yardım

Gece_alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Ceran
F2 tuşu ile Advanced Mod'a geç hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçtikten sonra Tweaker sekmesinin fotoğrafını atar mısın?

Bu siyah ekranlar ekran kartı sürücünü kurma sırasında mı oldu?
Erp buldum
Ve evet Ekran karttı driver indiği için yeniden başlat dedi

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Oğuz
Hocam bende bu anakartta 3600 mhz ram taktım xmp açtım masaüstünde sürekli mavi ekran verdi. Geri 3200 mhz ram taktım

Gece_alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Ceran
Hocam bende bu anakartta 3600 mhz ram taktım xmp açtım masaüstünde sürekli mavi ekran verdi. Geri 3200 mhz ram taktım
İşlemci 3600 kabul etmiyor olabilirmi tüm parçaları atar mısınız

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Oğuz
İşlemci 5600
Ekran kartı rx 6600 xt
Anakart b550m ds3h
Kioxia 1 tb ssd
Ram patriot viper steel 3600 Mhz 2x8 gb

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,892
İsim
Emre Zengin
İşlemci 5600
Ekran kartı rx 6600 xt
Anakart b550m ds3h
Kioxia 1 tb ssd
Ram patriot viper steel 3600 Mhz 2x8 gb
Senin aldığın RAM'ler bozuk olabilir hocam. B550M DS3H 4733 MHz'ye kadar destek veriyor.

Gece_alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Ceran
Senin aldığın RAM'ler bozuk olabilir hocam. B550M DS3H 4733 MHz'ye kadar destek veriyor.
Abi senden bi yardım isteyeceğim ben gece 2 3 gibi sadece steam açık oyun iniyor olarak bıraktım sabah saat 8de baktığımda işlemci fanı hariç diğer fanlar durmuş ve kasadaki ışıklar sönmuştu klavyeden rastgele tuşlara basinca sistem geri uyandi fakat akşam pcyi bırakırken gelmiyen bi fan sesi başladı fan bir yere sürtüyor gibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,892
İsim
Emre Zengin
Abi senden bi yardım isteyeceğim ben gece 2 3 gibi sadece steam açık oyun iniyor olarak bıraktım sabah saat 8de baktığımda işlemci fanı hariç diğer fanlar durmuş ve kasadaki ışıklar sönmuştu klavyeden rastgele tuşlara basinca sistem geri uyandi fakat akşam pcyi bırakırken gelmiyen bi fan sesi başladı fan bir yere sürtüyor gibi
Egzoz fanından geliyor olabilir hocam. Fanları kontrol et bakalım.

Gece_alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Ceran
Şimdi ettim ön intake fanlarından 2. Fan diğerlerine göre daha yalpalıyor gibi dönüyor bu niye olur (Sistem elime perşembe ulaştı bios vs. Inmesi icin geceleri açıktı )o zaman bu ses yoktu

Şimdi ettim ön intake fanlarından 2. Fan diğerlerine göre daha yalpalıyor gibi dönüyor bu niye olur (Sistem elime perşembe ulaştı bios vs. Inmesi icin geceleri açıktı )o zaman bu ses yoktu
Fanlar temiz şimdi de hafif üfledim fanlar dönmicek şeklikde

Fanlar temiz şimdi de hafif üfledim fanlar dönmicek şeklikde
Bios girip bakamıyorum çünki fanlar system.fan portunda değil öyle olsa bios girip bakıcam acaba çok mu devirli dönüyor diye

Şuan ön kapağı söktüm çalıştırdım ses gitti hem msı afterburnerden ekran kartını ve windowsun kaynak izleyicisiylede işlemciyi izliyorum hiç bir yük altında olma ibaresi yok şimdi ön kapağı geri takıcam

Sesi çözdüm fan hafif yamuk montajlanmış o da dengesini bozmuş onu düzeltebildim de şuan ranch simulator açık ve tiz bi ses geliyor

Kasadan coil whine tarzı ses geliyordu internetten baktım ekran kartından gelen coil whineymiş ama kortuğum bişey var özellikle akşamları kapatırken windowstan kapatıyorum sistem durduktan sonra bi 10 12 saniye psu tarafıından coil tarzı bi ses geliyor

Son düzenleme:
Top Bottom