🔥İndirim 🔥🔥 CORSAIR Void Elite Stereo Siyah Kablolu Gaming Kulaklık 699 TL 🔥🔥

Güzel fiyata düşmüş

arkadaşlar alırken dıkkat 7.1 deıl onun ıcın fıyat boyle ben ıade verdım geç fark ettımde sızde dıkkat edıp ona gore alın

yalnız bu stereo modeli 7.1 surround değil daha 2 gün öncesine kadar 900 tlydi akakçe. Sizin 1.3k dediginiz 7.1 surround olanı daha 3 hafta önce kendim için aldım o yüzden biliyorum
aa o detayı düşünmemişim hocam bilgi için teşekkürler

Çok iyi fiyat

Baya iyi fiyat

yalnız bu stereo modeli 7.1 surround değil daha 2 gün öncesine kadar 900 tlydi akakçe. Sizin 1.3k dediginiz 7.1 surround olanı daha 3 hafta önce kendim için aldım o yüzden biliyorum
Streo kötü mü ki

fps oyunu oynayanlar ıcın kulak dırek asdasda(sesleri daha net ve daha ıyı duyurtuyo dıyım aslında oyle deıl tabıkıde ama fps oyunlarında r6 vb gibilerde çok iş yapar)

Genellikle 7.1 surround ses olarak tanımlanan kulaklıkta 7.1, farklı açı ve mesafelerdeki seslerin daha net bir şekilde anlaşılmasını sağlamaktadır. Kulaklığı kullanan kişinin, sesleri daha net bir şekilde duyabilmesini ve mesafe, açı ayrımı yapabilmesini sağlayan teknoloji, 7.1 kulaklık olarak adlandırılmaktadır. Kulaklıklar kadar ev sinema sistemi gibi farklı alanlarda tercih edilen ses teknolojisi, kullanıcıları eksiksiz bir ses deneyimiyle sarmaya yardımcı olmaktadır.

Geri