- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeniden mavi ekran verdi o dediğin teste sokıcamSosyal medya kullanmıyorum hocam.
Yeniden mavi ekran verdi o dediğin teste sokıcamSosyal medya kullanmıyorum hocam.
Yeni minidumpları da gönderebilir misin hocam?Yeniden mavi ekran verdi o dediğin teste sokıcam
Yeni minidumpları da gönderebilir misin hocam?
tmamdırRAM'lerden birini çıkar hocam. Diğeri 2. slotta takılı olsun. Önce onu Memtest86 testine sok. Error verirse haber ver. Ondan sonra diğerini de aynı şekilde 2. slota takıp tekrardan Memtest86 testini başlatıp sonucu bildir hocam.
RAM'lerden birini çıkar hocam. Diğeri 2. slotta takılı olsun. Önce onu Memtest86 testine sok. Error verirse haber ver. Ondan sonra diğerini de aynı şekilde 2. slota takıp tekrardan Memtest86 testini başlatıp sonucu bildir hocam.
1 tanesini yapmaya başladım şuanRAM'lerden birini çıkar hocam. Diğeri 2. slotta takılı olsun. Önce onu Memtest86 testine sok. Error verirse haber ver. Ondan sonra diğerini de aynı şekilde 2. slota takıp tekrardan Memtest86 testini başlatıp sonucu bildir hocam.
Tamamdır hocam test bitince sonucu bildir.tmamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tanesini yapmaya başladım şuan
Tanesini 2.5 saatte yapıyormuş 5 saat mi beklicem yaniTamamdır hocam test bitince sonucu bildir.
Evet, genellikle teki o kadar sürüyor.Tanesini 2.5 saatte yapıyormuş 5 saat mi beklicem yani
Evet, genellikle teki o kadar sürüyor
Eğer problem Ram lerde çıkarsa ne yapmalıyımEvet, genellikle teki o kadar sürüyor.
Aldığın yeri arayıp RAM'lerde sorun olduğunu söyleyeceksin. Onlarda sana takip numarası verecek. Sende RAM'leri onlara göndereceksin.Eğer problem Ram lerde çıkarsa ne yapmalıyım
Ram lerde sorun çıkmazsa peki o zaman nolcakAldığın yeri arayıp RAM'lerde sorun olduğunu söyleyeceksin. Onlarda sana takip numarası verecek. Sende RAM'leri onlara göndereceksin.
Ben çıkacağını düşünüyorum. Sorun RAM'leri işaret ediyor.Ram lerde sorun çıkmazsa peki o zaman nolcak
Ben çıkacağını düşünüyorum. Sorun RAM'leri işaret ediyor.tek
Tek Ram de sorun çıktı diyelim dğer Ram de çıkmadı bitanesini edeyim dimiBen çıkacağını düşünüyorum. Sorun RAM'leri işaret ediyor.