SekiroMerhaba arkadaşlar bütçem 300-400 aralığında mutlaka al dediğiniz oyunlar varsa hangileri
Hangi tur seviyorsun?Merhaba arkadaşlar bütçem 300-400 aralığında mutlaka al dediğiniz oyunlar varsa hangileri
dying light 2Merhaba arkadaşlar bütçem 300-400 aralığında mutlaka al dediğiniz oyunlar varsa hangileri
hocam bende ikiside var ilkinden başlamayı düşünüyorum 1. oyunda çok beğenilmiş hatta bazıları 1i daha sevmiş ama bu oyunlarda hikaye iyi değil bilginiz olsun onu bilerek oynarsanız keyif alırsınızdyin light 1 oynamadım oda alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her türden oyun oynarım hocam ama hikayeli oyunlar daha cok ilgimi cekiyor
Dying light ın ikisini de al. Hikaye konusunda 2 den başlasan sıkıntı olmaz çok az bağlantı var ama 1 den başlarsan daha iyi olurdyin light 1 oynamadım oda alınır mı?
A plague tale: innocencedyin light 1 oynamadım oda alınır mı?
burdaki paketlerden hangisi mantıklı hocamgow, cyberpunk 2077 yoksa alınır ikiside gayet keyifli oyunlar gowun yakın zamanda zam yeme ihtimali de var ps exc oyunlarının bir çoğu zam yemedi halen
hocam bende ikiside var ilkinden başlamayı düşünüyorum 1. oyunda çok beğenilmiş hatta bazıları 1i daha sevmiş ama bu oyunlarda hikaye iyi değil bilginiz olsun onu bilerek oynarsanız keyif alırsınız
ortadaki en mantıklısı hocam en alttaki dlc paketi sanırım, bence o kadar gerek yok ama defenitive edition 2 lira farka değerburdaki paketlerden hangisi mantıklı hocam
ikiside alınırdyin light 1 oynamadım oda alınır mı?