Hangi Ayakkabıyı Seçmeliyim ?

arasjr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
772

Arada ki fiyat farkı ortada sizce hangisini seçmeliyim ikisinden birini kesin alıcam yada bilekli başka ayakkabı öneriniz varsa açığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?

Son düzenleme:
Üstteki kötü altakini de belediye dağıtıyor ikisini tercih etmem ama alınacaksa alttaki daha güzel
Bu arada alttaki kadın ayakkabısı
hocam işte blazerı ondan almak istemiyorum ya 2300 veriyorsun ama herkeste var

alttaki daha iyi ama arkadaşın dediği gibi belediye dağıtır gibi herkeste var
ee napayım ben o zaman :D

Bn mi bu ayakkabıya para veremiyorum adidas vardı 4. Ayı açıldı balyle yapıştırdım yine açıldı sonra Kinetix aldım halı sahadada kullandım okulda sadece dağda çalılıkta üst kısmına dal battı ufak bi kalktı bunu neden anlatıyorum bilmiyorum ama bn olsam çakması çok olan bi ayakkabıyı almam

hocam işte blazerı ondan almak istemiyorum ya 2300 veriyorsun ama herkeste var
Basketbol ama günlük bile giyilir bence benim çok hoşuma gidiyor

Basketbol ama günlük bile giyilir bence benim çok hoşuma gidiyor
hocam gunluk pantolon altına da gıyebılcegım bıleklı kibar ayakkabı arıyorm ama bu seçenekten baska bir sey gelmiyor

Bn mi bu ayakkabıya para veremiyorum adidas vardı 4. Ayı açıldı balyle yapıştırdım yine açıldı sonra Kinetix aldım halı sahadada kullandım okulda sadece dağda çalılıkta üst kısmına dal battı ufak bi kalktı bunu neden anlatıyorum bilmiyorum ama bn olsam çakması çok olan bi ayakkabıyı almam
hocam ben ne yapayım anlamadım çakması çok işte onlar yuzunden alasımız gelmıyor anlamadım ya

ben blazerleri sevmiyorum ve fiyatınıda hak ettiğinide düşünmüyorum ben olsam ikisi arasında kalsaydım pumayı alırdım

Geri