Ürünleri kendi üzerinize satacağınız için bunun faturalandırılması için sizin de şirket kurmanız lazım şahıs şirketi kurabilirsiniz bunun için de mali müşavir tutup o şekilde ilerliyebilirsiniz tutacağınız mali müşavire bağlı olarak tutar değişebilirhcm bende düşünüyorumda burda sorayım o zaman elektronik alanında açmayı planlıyorum distribütörlerden toptan alıp kuracağım site üzerinden satmayı planlıyorum (işlemci, ekran kartı vb.) sizin bildiğiniz kadarıyla bunun için yapılması gerekenler neler ve ortalama ne kadar tutar?
Bir çok görevi var çoğunlukla mali işlere bakıyor para kısmına yani ama siz şirket kurulumu için tutacağınız için o size şirket kurulumunda lazım olan belgeleri toplamanızda yardım edecek ve başvuru yapacakÖğrenmek için soruyorum neler yapıyor hocam mali müşavir
Peki vergilendirme olayları nasıl oluyor?Ürünleri kendi üzerinize satacağınız için bunun faturalandırılması için sizin de şirket kurmanız lazım şahıs şirketi kurabilirsiniz bunun için de mali müşavir tutup o şekilde ilerliyebilirsiniz tutacağınız mali müşavire bağlı olarak tutar değişebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir çok görevi var çoğunlukla mali işlere bakıyor para kısmına yani ama siz şirket kurulumu için tutacağınız için o size şirket kurulumunda lazım olan belgeleri toplamanızda yardım edecek ve başvuru yapacak
Neyin vergisi satacağınız ürünlerin miPeki vergilendirme olayları nasıl oluyor?
Evet.Neyin vergisi satacağınız ürünlerin mi
Elektronik ürünlerde KDV %18 civarı bir şey olması lazım hocamEvet.
Sağ olasın hocam teşekkür ederimÜrünleri kendi üzerinize satacağınız için bunun faturalandırılması için sizin de şirket kurmanız lazım şahıs şirketi kurabilirsiniz bunun için de mali müşavir tutup o şekilde ilerliyebilirsiniz tutacağınız mali müşavire bağlı olarak tutar değişebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir çok görevi var çoğunlukla mali işlere bakıyor para kısmına yani ama siz şirket kurulumu için tutacağınız için o size şirket kurulumunda lazım olan belgeleri toplamanızda yardım edecek ve başvuru yapacak
Rica ederim hocam iyi günlerSağ olasın hocam teşekkür ederim
Ürünü satmadan önce mi veriyoruz yoksa sattıktan sonra mı?Elektronik ürünlerde KDV %18 civarı bir şey olması lazım hocam
Sattığın Ürünlerin toplamı diyelim 10k bunun %18 KDV olur şirketin olduğu için bu meblağ ay sonu senin kapını çalar büyük ihtimalleÜrünü satmadan önce mi veriyoruz yoksa sattıktan sonra mı?
baya fazla değil mi 30k gelir desek ürünlerin maliyeti 20k olsun 5k bazı giderler desek 18% kdv elde bir şey kalmıyor ki ilk başlarda bu kadarlık satış yapabileceğini de sanmıyorum.Sattığın Ürünlerin toplamı diyelim 10k bunun %18 KDV olur şirketin olduğu için bu meblağ ay sonu senin kapını çalar büyük ihtimalle
Sattığın Ürünlerin toplamı diyelim 10k bunun %18 KDV olur şirketin olduğu için bu meblağ ay sonu senin kapını çalar büyük ihtimalle
Bu kdvyi alan kişi ödemiyor mu zaten? Ona göre de fiyatlandırma oluyor ürünlerde.baya fazla değil mi 30k gelir desek ürünlerin maliyeti 20k olsun 5k bazı giderler desek 18% kdv elde bir şey kalmıyor ki ilk başlarda bu kadarlık satış yapabileceğini de sanmıyorum.
Benim elimde olan bir şey değil ki düşüreyim hocam zaten daha düşüktü bu yıl yükseldibaya fazla değil mi 30k gelir desek ürünlerin maliyeti 20k olsun 5k bazı giderler desek 18% kdv elde bir şey kalmıyor ki ilk başlarda bu kadarlık satış yapabileceğini de sanmıyorum.
Aynen satıcılar da onu düşünerek bir nevi fiyatlandırma yapıyorBu kdvyi alan kişi ödemiyor mu zaten? Ona göre de fiyatlandırma oluyor ürünlerde.