Steelseries Rival 3 Hala Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
49
Rival 3 hala alınır mı ? Kronik problemleri var mıdır ? Güçlü sensörüne rağmen hala takılma sorunları yaşayanları okudum ( Tozdan kaynaklı olduğunu söyleyenlerde var ). Mousepad yanına ne alınmalı eğer rival 3 alınacaksa, çünkü mousepadden kaynaklı takılma problemleri yaşanmasını istemem. Apex gibi oyunlar için.

Rival 3 hala alınır mı ? Kronik problemleri var mıdır ? Güçlü sensörüne rağmen hala takılma sorunları yaşayanları okudum ( Tozdan kaynaklı olduğunu söyleyenlerde var ). Mousepad yanına ne alınmalı eğer rival 3 alınacaksa, çünkü mousepadden kaynaklı takılma problemleri yaşanmasını istemem. Apex gibi oyunlar için.
Dostum 2 Yıldır Kullanıyorum Hatta Sorun Çıkar Diye 2.sini Aldım Yedek Apex Legend Oynuyorum Cs Go Oynuyorum Hiç Bir Sorunu Gayet İyi Bi Mouse Kullanabilirsin

Dostum 2 Yıldır Kullanıyorum Hatta Sorun Çıkar Diye 2.sini Aldım Yedek Apex Legend Oynuyorum Cs Go Oynuyorum Hiç Bir Sorunu Gayet İyi Bi Mouse Kullanabilirsin
Kullandığın mousepad nedir ?

mousenin sensörü ve malzeme kalitesi güzel olsa da clickleri tıklamadan oynuyor aerox 3 ü de aldım onda da aynısı sorun devam ediyodu razer viper mini almak çok daha mantıklı

Peki o zaman şöyle sorayım .
Rival 3 vs Viper Mini vs Deathadder .
Bu 3 ünden birini seçseydiniz hangisini tercih ederdiniz ? neden ?
veya bunlar dışında da farklı mouse düşünceniz varsa söyleyebilirsiniz.

Kablosuz versiyonunu kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok baya iyi mouse.

Bu fiyata alinmaz, kronik problemleri de var LOD-Scroll vs.
Delux M700Bu 3389 alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,704
Üyeler
185,152
Son üye
Emirix
Geri