❌İndirim Bitti! Far Cry 5 + Far Cry 3 ve 5 dlc 60,75 TL

Reaksiyon skoru
118
Arkadaşlar akşam üstüne doğru bir steam indirimlerine baktım orada far cry 5 i görünce alayım dedim ve Far cry 5'in gold editionu satın aldım (60,75tl) sonrasında baktım ki yanında far cry 3 de hediye gelmiş bu durumu bilmeyen arkadaşlar için forum açmak istedim almayı düşünen varsa düşünmeden alsın derim. Far cry 3 şuan steam de 68.70 tl fiyatında .

Ekler

• ss.PNG
    ss.PNG
    353.2 KB · Hit: 195
Arkadaşlar akşam üstüne doğru bir steam indirimlerine baktım orada far cry 5 i görünce alayım dedim ve Far cry 5'in gold editionu satın aldım (60,75tl) sonrasında baktım ki yanında far cry 3 de hediye gelmiş bu durumu bilmeyen arkadaşlar için forum açmak istedim almayı düşünen varsa düşünmeden alsın derim. Far cry 3 şuan steam de 68.70 TL fiyatında .
Güzel fiyat hocam
Garip bir şekilde gold edition standart editiondan daha ucuz

Bu seri ücretsiz verilecekmiş gibi hissediyorum yakın zamanda.

Bilmeyen var Voidu MarchMadness kodu ile Ubisoftta aktive edilen far cry 5 ve Far Cry New Dawn 61TL

seri verilmez de epic büyük kampanya yaparsa geçenki death stranding gibi 15 oyunun içindeki tek düzgün oyun olarak 5i verebilirler
Bu kampanya sadece yılbaşı döneminde mi yapılıyor yoksa bahar ayı kış ayı gibi dönem dönem mi yapıyor bilgin var mı?

Son düzenleme:
Bilmeyen var Voidu MarchMadness kodu ile Ubisoftta aktive edilen far cry 5 ve Far Cry New Dawn 61TL

MarchMadness
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kampanya sadece yılbaşı döneminde mi yapılıyor yoksa bahar ayı kış ayı gibi dönem dönem mi yapıyor bilgin var mı?
tam bilmiyorum ama yaz kış olabilir yanlış olmasın

Arkadaşlar akşam üstüne doğru bir steam indirimlerine baktım orada far cry 5 i görünce alayım dedim ve Far cry 5'in gold editionu satın aldım (60,75tl) sonrasında baktım ki yanında far cry 3 de hediye gelmiş bu durumu bilmeyen arkadaşlar için forum açmak istedim almayı düşünen varsa düşünmeden alsın derim. Far cry 3 şuan steam de 68.70 TL fiyatında .
gold edition alırsam 3 te mi veriliyor

Geri