bazen oyuna ait bütün dlcleri yada dediğiniz gibi extra oyun için skin falan verebiliyoraldım hocam bide bişey sormak istiyorm ben bu gold edition kelimesini çoğu oyunlarda görüyorum en basitinden xboxtan assassin cred odyseey oynadım standart editiyon onda bile vardı gold felan o farkı ne acaba extra bişeylermi geliyor
Abonesi olmadığım için vermiyor yoksa tıkladımnays kullanıyorsan borç alabiliyorsun fklasjklasjf
Oyundan oyuna değişmekle beraber hikaye eklentileri yeni silahlar yeni kıyafetler yeni araçlar vs verir. Örneğin far cry 5 için neler verdiğin i ekliyorum fotoğrafla. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun hocamaldım hocam bide bişey sormak istiyorm ben bu gold edition kelimesini çoğu oyunlarda görüyorum en basitinden xboxtan assassin cred odyseey oynadım standart editiyon onda bile vardı gold felan o farkı ne acaba extra bişeylermi geliyor
Özelden İban At Kankam Al Oyunu Paranı Tamamliyayım4 lira eksik ya iki kartta topam 56 lira var
Hocam çok teşekkür ederim temin ettim <3Özelden İban At Kankam Al Oyunu Paranı Tamamliyayım
far cry hiç oynamadım hocamfar cry 3 oynadıysan gerek yok.
şimdi ben bu far cry 5 gold edition olanı alırsam far cry 3 de mi geliyor kütüphaneme?Arkadaşlar bu konuyu fiyat hatası olabileceğini düşündüğüm için açmak istedim, daha önce far cry 6'da fiyat hatası olmuştu ve 1-2 saat içinde düzeltmişlerdi.
Faydalanmak isteyenler faydalanabilir far cry 3 şuan 330tl, gold edition aldığınızda far cry 3 kütüphanenize ekleniyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle