🔥İndirim Far Cry 5 ve 3 / 60TL

aldım hocam bide bişey sormak istiyorm ben bu gold edition kelimesini çoğu oyunlarda görüyorum en basitinden xboxtan assassin cred odyseey oynadım standart editiyon onda bile vardı gold felan o farkı ne acaba extra bişeylermi geliyor
bazen oyuna ait bütün dlcleri yada dediğiniz gibi extra oyun için skin falan verebiliyor
1699736542673.png

aldım hocam bide bişey sormak istiyorm ben bu gold edition kelimesini çoğu oyunlarda görüyorum en basitinden xboxtan assassin cred odyseey oynadım standart editiyon onda bile vardı gold felan o farkı ne acaba extra bişeylermi geliyor
Oyundan oyuna değişmekle beraber hikaye eklentileri yeni silahlar yeni kıyafetler yeni araçlar vs verir. Örneğin far cry 5 için neler verdiğin i ekliyorum fotoğrafla. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun hocam :)
591980f94e0165260a8b4568-1.jpg

Teşekkürler 4 ve 5 aldım 3 fiyat yükselmiş

Arkadaşlar bu konuyu fiyat hatası olabileceğini düşündüğüm için açmak istedim, daha önce far cry 6'da fiyat hatası olmuştu ve 1-2 saat içinde düzeltmişlerdi.
Faydalanmak isteyenler faydalanabilir far cry 3 şuan 330tl, gold edition aldığınızda far cry 3 kütüphanenize ekleniyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
şimdi ben bu far cry 5 gold edition olanı alırsam far cry 3 de mi geliyor kütüphaneme?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,164
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri