Ahmetkaya1414
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Max 14 k ya en iyi oyun performansini verebilecek bilgisayar onerisi amd ndvdia farketmez
Tebilion guvenilirmi ilk defa duydum birde bu sisteme 600w psu yeterlimi![]()
AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-HIKVISION 16GB-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-HIKVISION 16GB-KIOXIA 500GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
İnternette minimum 600w gerekli diyor ama600w yeter hocam. Site güvenilir youtube dan bakabilirsiniz tanıdık isimlerin burdan sistem aldığını topladığını aynı zamanda bende burdan sistem aldım
Tamam hocam 600w yeterli olur bu sisteme yani ben başka bir şey mi dedim sistemde de 600w var zaten siz minumum kullanmak mı istemiyorsunuz?İnternette minimum 600w gerekli diyor ama
Yok hocam fazla bilgim olmadigi icin ilerde sikinti cikarirmi manasinda dedimTamam hocam 600w yeterli olur bu sisteme yani ben başka bir şey mi dedim sistemde de 600w var zaten siz minumum kullanmak mı istemiyorsunuz?
sıkıntı çıkarmaz hocam ilerleyen zamanda upg yaparsanız bilgisayara o zaman yükseltirsinizYok hocam fazla bilgim olmadigi icin ilerde sikinti cikarirmi manasinda dedim