Elimde böyle vidalar var takmaya çalıştım sığmadı bende bir sorun var galibaİşaretlediğim kısımlara 2 adet vida takman gerekiyor. Vida takmadan kasayı dik konuma getirme sakın, ekran kartının slotu zarar görebilir. Normalde gerekli vidalar kasanın içinden çıkar sende çıkmadıysa bir yerden oraya vida bulup takman gerekiyor. Evde alet çantası varsa ona bakabilirsin, yoksa bir hırdavatçıya gidip oradan alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Gördüm hocam takmaya çalışacağım fakat tam sığmıyor gibi görünüyor oraya vidalar elimle yapmaya çalışıncaHafif köşeli vidaların olması lazım.
Alıntıyı görüntüle
tornavidayla zorla azGördüm hocam takmaya çalışacağım fakat tam sığmıyor gibi görünüyor oraya vidalar elimle yapmaya çalışınca
hocam hafif zorlayın tornavidayla girer elle deneyince girmez gibi gözüküyorGördüm hocam takmaya çalışacağım fakat tam sığmıyor gibi görünüyor oraya vidalar elimle yapmaya çalışınca
Güç kaynağının vidalarına bak aynı olurlar, ona göre de karar verebilirsin.Gördüm hocam takmaya çalışacağım fakat tam sığmıyor gibi görünüyor oraya vidalar elimle yapmaya çalışınca
tamamdır teşekkürler hallediyorumGüç kaynağının vidalarına bak aynı olurlar, ona göre de karar verebilirsin.