Çözüldü✓ HATIRLATMA: G24F-2 son stoklar.

Alınır mı?

• Alınır

• Alınmaz

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Entilus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
808
Merhaba hayırlı akşamlar.

Uzun zamandır monitör arıyordum uzun vadeli. İtopya doğum günü kampanyasında Gigabyte G24F-2 değerlendirmek istedim. İyice araştırdım ve piyasada bu özelliklere bu fiyata bir ürün olmadığını ve ilerde indirimlerde olmayacağı kanaatine vardım. Bugün 19. 00 da aldığımda bütün mağazalarda stok vardı. Şuan sadece Acıbadem mağazasında kalmış

İndirim bitmesine 1 gün kaldı ve stoklar tükeniyor. Monitör almayı düşünen ve niyeti olanlara duyurulur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Merhaba hayırlı akşamlar.

Uzun zamandır monitör arıyordum uzun vadeli. İtopya doğum günü kampanyasında Gigabyte G24F-2 değerlendirmek istedim. İyice araştırdım ve piyasada bu özelliklere bu fiyata bir ürün olmadığını ve ilerde indirimlerde olmayacağı kanaatine vardım. Bugün 19. 00 da aldığımda bütün mağazalarda stok vardı. Şuan sadece Acıbadem mağazasında kalmış

İndirim bitmesine 1 gün kaldı ve stoklar tükeniyor. Monitör almayı düşünen ve niyeti olanlara duyurulur.

kullanıyorum bir süredir öneririm gayet güzel

güzel bi ürünmü ki? kullanan varmı? lenovo g24-20 ile kıyaslarsak hangisi alır

İhtiyacı ve parası olan kaçırmasın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güzel bi ürünmü ki? kullanan varmı? lenovo g24-20 ile kıyaslarsak hangisi alır
Kafa kafaya, ben bunu alırdım.

bu fiyata alınabilecek en iyi monitör mü? bir eksisi var mı? ghosting vs.

Alınmaz fikrine sahip olanlar sebebini yazarsa sevinirim. Yeni sipariş oluşturdum fikirlere açığım

Alınmaz fikrine sahip olanlar sebebini yazarsa sevinirim. Yeni sipariş oluşturdum fikirlere açığım
yani bu fiyat bandında ıps olan 3-4 monitör var herhalde, herkes bu 3-4 seçimden birini alıyor. En mantıklısı hangisi ise ben de onu almak istiyorum. Gamebooster 280hz almayı düşünüyordum ama ghosting vs olayından almaktan vazgeçtim.

yani bu fiyat bandında ıps olan 3-4 monitör var herhalde, herkes bu 3-4 seçimden birini alıyor. En mantıklısı hangisi ise ben de onu almak istiyorum. Gamebooster 280hz almayı düşünüyordum ama ghosting vs olayından almaktan vazgeçtim.
Bence en mantıklısı bu. lenovo g24 20 monitörü aşırtma ile 165 hz olurken g24f-2 aşırtmasız 165 hz aşırtma ile 180 oluyor. Kimse sorsanız bende g24f-2 seçer. İtopya harici satıcı 5k ya satıyor monitörü. Tabii herkesin kendi istekleri ve arzuları farklı

Bir önceki indirimde 3400e aldık ve o zamandan beri kullanıyorum mis gibi. 180hz, renk, çözünürlük falan süper. Bende ölü pixel çıkmadı şans işi biraz da. Tavsiye ederim.

Geri