Gigabyte G24F-2 vs AOC 24G2SPU-BK

Hat_Par

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
5000
Merhabalar. Yeni bir monitör alacağım ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? G24F-2'de ölü piksel çıkma ihtimali yüksek diyorlar. Arada ki fiyat farkına değer mi?

g24f-2 kullanıyorum aldığımda 1 adet ölü piksel ile geldi itopya ile iletişime geçip değişim sağladım şu an sorunsuz kullanıyorum memnunum

24G2SPU daha iyi.

AOC zaten GIGABYTE'den daha iyi. Bizzat G24F-2'yi kullanarak söylüyorum. G24F-2 ürününde evet doğru kronik piksel sorunu var. Çıkma olasılığı yüksek fakat çıkan ölü piksel fark edilmiyor. Bunca zaman kullanıcılar donanımda bazı durumları yersiz abartıyorlar.

Merhabalar. Yeni bir monitör alacağım ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? G24F-2'de ölü piksel çıkma ihtimali yüksek diyorlar. Arada ki fiyat farkına değer mi?
24G2SPU aldım güzel memnunum hem hoparlörü var hemde güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 TL farka değer mi peki?
knk 500 tl farkla daha iyi renk alırsın ilerde kulaklık bozulursa veya hikayeli oyun oynarken hoparlörü açar bakarsın bence güzel

24G2SPU arkadaşımda var ve bizzat deneyimleme şansım oldu. Gayet güzel bir monitör. Şu an TN panel kullanıyorum o yüzden renkleri çok canlı geldi. Gigabyte tarafında tek sorun ölü pikselin neredeyse hepsinde olması. Ha arkadaşımdaki AOC monitörde de ölü piksel çıktı. İade etmeye gerek duymadı.

24G2SPU arkadaşımda var ve bizzat deneyimleme şansım oldu. Gayet güzel bir monitör. Şu an TN panel kullanıyorum o yüzden renkleri çok canlı geldi. Gigabyte tarafında tek sorun ölü pikselin neredeyse hepsinde olması. Ha arkadaşımdaki AOC monitörde de ölü piksel çıktı. İade etmeye gerek duymadı.
Ölü piksel görünmeyecek yerdeyse hiç problem edilmemesi gereken bir şey ama erkanın ortasın'da göze çarpıyorsa direk iade edilmeli ayrıca iade ederken sebep belirirken ölü piksel çktı denilmemesi gerekiyor direk iade etmek istiyorum beğenmedim vs.

Geri