James Donkey 712 => logitech g733

jımalya

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
733
suan jd 712 kullaniyorum 5 yildir benimle birlikte omrunu curutuyor degistirip kablosuz kulaklik almanin zamani geldi beyaz setup im var g733 cuk oturacak bir kulaklik internette bikac eksi yorum gordum ama genel olarak puani yuksek sizler neler dusunuyorsunuz 2700 tl ye degermi

suan jd 712 kullaniyorum 5 yildir benimle birlikte omrunu curutuyor degistirip kablosuz kulaklik almanin zamani geldi beyaz setup im var g733 cuk oturacak bir kulaklik internette bikac eksi yorum gordum ama genel olarak puani yuksek sizler neler dusunuyorsunuz 2700 TL ye degermi
BENDE düşünüyorum g733, yayın açıcam birazda ondan görünjtü önemli klavye ne kullanıyorsun

hocam hiç düşünmeden g733 alın derim. 1 seneden fazladır kullanıyorum, saatlerce kullanımda ne bir terleme ne bir ağrı olmadı, günde ortalama 10 saat kullanan biriyim, her gün şarja takmak dışında gayet kaliteli ve sorunsuz bir ürün

hocam hiç düşünmeden g733 alın derim. 1 seneden fazladır kullanıyorum, saatlerce kullanımda ne bir terleme ne bir ağrı olmadı, günde ortalama 10 saat kullanan biriyim, her gün şarja takmak dışında gayet kaliteli ve sorunsuz bir ürün
hocam sol kulakliktan cizirti dip ses falan geliyo yazanlar var sizde oluyormu hic

yok hocam ses olarak gayet temiz

Geri