Neler Yeni

James Donkey 712 => logitech g733

Kawazaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fatih Gündoğdu

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
suan jd 712 kullaniyorum 5 yildir benimle birlikte omrunu curutuyor degistirip kablosuz kulaklik almanin zamani geldi beyaz setup im var g733 cuk oturacak bir kulaklik internette bikac eksi yorum gordum ama genel olarak puani yuksek sizler neler dusunuyorsunuz 2700 TL ye degermi
BENDE düşünüyorum g733, yayın açıcam birazda ondan görünjtü önemli klavye ne kullanıyorsun
Ben kullanıyorum. Işıkları kapalı şekilde şarjı gayet iyi gidiyor yani her akşam 4-5 belki 6 saat bilgisayar kullanan biri için haftada 1 ya da 2 şarj yetiyor.
Bu cihaz Logitech'in bu segmentteki ilk tarzı yani süngerli pedli, kablosuz, ışıklı bir kulaklık olarak ilk bu var bildiğim kadarıyla. O yüzden daha yeni versiyonlara da bakabilirsiniz. G535 gibi ürünler de sizi kesebilir yani.

Kulaklıkta şimdiye kadar deneyimi etkileyen olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. Bana kalırsa tek olumsuz yanı kulaklığın mikrofonu biraz normal.
Blue Voice vs. ile önayar indirip iyileştirebiliyorsunuz ama Blackshark V2, V2X veya Kizaru gibi bir kulaklığın mikrofonu yine çok önde sesin netliği olarak.
Ama bu kulaklıkta örneğin masaüstü sesinin Discord'da krisp açıkken bile karşıya gitmesi vsvs hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tek eksisi mikrofonu fazla normal yani Cloud 2 gibi ama G Pro X'in bayağı altında bir mikrofonu var.

Eğer ışıklı mışıklı ve kaliteli bir şey lazımsa tercih edilebilir. Onun harici G535 de güzel bir tercih.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,522
İsim
ArtiAnius
300 tl lik kulaklıktsn 3500 TL lik kulakligs geciceksiniz hocam tabikide geçin 😂

jımalya

80+ Bronze
300 TL lik kulaklıktsn 3500 TL lik kulakligs geciceksiniz hocam tabikide geçin 😂
aklimdaki g733 hani bu fiyat bandinda beyaz alternatif varsa acigim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum. Işıkları kapalı şekilde şarjı gayet iyi gidiyor yani her akşam 4-5 belki 6 saat bilgisayar kullanan biri için haftada 1 ya da 2 şarj yetiyor.
Bu cihaz Logitech'in bu segmentteki ilk tarzı yani süngerli pedli, kablosuz, ışıklı bir kulaklık olarak ilk bu var bildiğim kadarıyla. O yüzden daha yeni versiyonlara da bakabilirsiniz. G535 gibi ürünler de sizi kesebilir yani.

Kulaklıkta şimdiye kadar deneyimi etkileyen olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. Bana kalırsa tek olumsuz yanı kulaklığın mikrofonu biraz normal.
Blue Voice vs. ile önayar indirip iyileştirebiliyorsunuz ama Blackshark V2, V2X veya Kizaru gibi bir kulaklığın mikrofonu yine çok önde sesin netliği olarak.
Ama bu kulaklıkta örneğin masaüstü sesinin Discord'da krisp açıkken bile karşıya gitmesi vsvs hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tek eksisi mikrofonu fazla normal yani Cloud 2 gibi ama G Pro X'in bayağı altında bir mikrofonu var.

Eğer ışıklı mışıklı ve kaliteli bir şey lazımsa tercih edilebilir. Onun harici G535 de güzel bir tercih.
g535 in beyazi yok heralde kucuklukten hayalimdi beyaz setupum olsun kulaklik harici beyaz suan bi kulaklik kaldi

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

535 inde mic kötü sanırım

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
535 inde mic kötü sanırım
Henüz olumsuz bir yorumla karşılaşmadım. 2-3 arkadaşım kullanıyor hepsi memnun. Zaten Logi'nin bu tip mikrofonları Discord onaylı oluyor genelde en sorunsuz şekilde çalıştığına dair.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Henüz olumsuz bir yorumla karşılaşmadım. 2-3 arkadaşım kullanıyor hepsi memnun. Zaten Logi'nin bu tip mikrofonları Discord onaylı oluyor genelde en sorunsuz şekilde çalıştığına dair.
Zaten alırım 3 4 ay götürsün kendi miciyle sonra quadcast almayı düşünüyorum

Top Bottom