en mantıklısı yurt dışı android knkyeni bir telefon almak istiyorum max 13 bine çıkarım ama aşırı mantıklı bir seçenek varsa 14 belki 14500 e çıkabilirim 11 bin fiyattan başlayıp mantıklı alınabilecek telefonları benimle paylaşirsaniz sevinirim
iphone 12 miyeni bir telefon almak istiyorum max 13 bine çıkarım ama aşırı mantıklı bir seçenek varsa 14 belki 14500 e çıkabilirim 11 bin fiyattan başlayıp mantıklı alınabilecek telefonları benimle paylaşirsaniz sevinirim
Poco X5 Pro 5G aldım Hepsiburada dan. Memnunum dostum. 1 Günü rahat rahat çıkartıyor.yeni bir telefon almak istiyorum max 13 bine çıkarım ama aşırı mantıklı bir seçenek varsa 14 belki 14500 e çıkabilirim 11 bin fiyattan başlayıp mantıklı alınabilecek telefonları benimle paylaşirsaniz sevinirim
s20 s21 ve için diyebileceğin bir şey varmı bunlarada bakıyorum özellikleri güzelPoco X5 Pro 5G aldım Hepsiburada dan. Memnunum dostum. 1 Günü rahat rahat çıkartıyor.
PUBG, CoD Warzone falan kasmadan sorunsuz oynatıyor. Tek eksisi benim gözümde kamerada OIS olmaması.
Samsung A73 de önerebilirim. X5 Pro ile birebir aynı her şeyi neredeyse.
Artı yanı kamerada OIS var. Eksi yanı adaptöre de kılıfa da ayrı ayrı para vereceksin.
2. el mı ?iphone 12 mi
evets20 s21 ve için diyebileceğin bir şey varmı bunlarada bakıyorum özellikleri güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. el mı ?
12.5k bütçede s20 fe öneririm çünkü en mantıklısı o eğer bir eksi verseydim oda 2020 yılında çıkmış olması (256 gb 8 gb ram snapdragon)yeni bir telefon almak istiyorum max 13 bine çıkarım ama aşırı mantıklı bir seçenek varsa 14 belki 14500 e çıkabilirim 11 bin fiyattan başlayıp mantıklı alınabilecek telefonları benimle paylaşirsaniz sevinirim
daha mantıklıs21 fe ye 14 bine alabilirim s20 yerine 14 verip s21 almam daha mantıklı mı sence