12 13 bine alınabilecek telefon önerisi

Mr_Can

80+
Reaksiyon skoru
21
yeni bir telefon almak istiyorum max 13 bine çıkarım ama aşırı mantıklı bir seçenek varsa 14 belki 14500 e çıkabilirim 11 bin fiyattan başlayıp mantıklı alınabilecek telefonları benimle paylaşirsaniz sevinirim

yeni bir telefon almak istiyorum max 13 bine çıkarım ama aşırı mantıklı bir seçenek varsa 14 belki 14500 e çıkabilirim 11 bin fiyattan başlayıp mantıklı alınabilecek telefonları benimle paylaşirsaniz sevinirim
en mantıklısı yurt dışı android knk

iphone 12 mi

Poco X5 Pro 5G aldım Hepsiburada dan. Memnunum dostum. 1 Günü rahat rahat çıkartıyor.
PUBG, CoD Warzone falan kasmadan sorunsuz oynatıyor. Tek eksisi benim gözümde kamerada OIS olmaması.

Samsung A73 de önerebilirim. X5 Pro ile birebir aynı her şeyi neredeyse.
Artı yanı kamerada OIS var. Eksi yanı adaptöre de kılıfa da ayrı ayrı para vereceksin.

Poco X5 Pro 5G aldım Hepsiburada dan. Memnunum dostum. 1 Günü rahat rahat çıkartıyor.
PUBG, CoD Warzone falan kasmadan sorunsuz oynatıyor. Tek eksisi benim gözümde kamerada OIS olmaması.

Samsung A73 de önerebilirim. X5 Pro ile birebir aynı her şeyi neredeyse.
Artı yanı kamerada OIS var. Eksi yanı adaptöre de kılıfa da ayrı ayrı para vereceksin.
s20 s21 ve için diyebileceğin bir şey varmı bunlarada bakıyorum özellikleri güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el mı ?

Son düzenleme:
12.5k bütçede s20 fe öneririm çünkü en mantıklısı o eğer bir eksi verseydim oda 2020 yılında çıkmış olması (256 gb 8 gb ram snapdragon)

s20fe
sd işlemci bulabilirsen daha iyi olur

Geri