Neler Yeni

Yurt dışı iphone almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
fb düşmanı
uzatma dedikleri yurtdışından gelen kişilere verilen 2 aylık hak sebebiyle. boşuna para kaptırmayın. mayıs ayında sıfır yd cihaz alırsanız 16 ay kesintisiz kullanırsınız. sonra 4 ay kapanınca da yanına bi iphone 7 falan alın taşıyın. para kaptırmayın bunlara

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Eagle
uzatma dedikleri yurtdışından gelen kişilere verilen 2 aylık hak sebebiyle. boşuna para kaptırmayın. mayıs ayında sıfır yd cihaz alırsanız 16 ay kesintisiz kullanırsınız. sonra 4 ay kapanınca da yanına bi iphone 7 falan alın taşıyın. para kaptırmayın bunlara
Hocam şu an sıfır yurt dışı cihaz arıyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı şu yurt dışı cihaz alabilecek yer bulamıyorum kime baksam internet yorumlarında hep toplama sattıklarını söylüyorlar güvenilir birisini bulamadım

Bulsam hemen şu an bir 13 pro falan alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
fb düşmanı
Hocam şu an sıfır yurt dışı cihaz arıyorum zaten

Sıkıntı şu yurt dışı cihaz alabilecek yer bulamıyorum kime baksam internet yorumlarında hep toplama sattıklarını söylüyorlar güvenilir birisini bulamadım

Bulsam hemen şu an bir 13 pro falan alabilirim
özelden yazıyorum

Top Bottom