🔥İndirim İndirimli Rtx 4050'li Laptop

Çok arada kaldık, lütfen yardım. Bu bütçeye sistem mi alalım yoksa bu laptopu mu alalım? Laptop hastası arkadaşıma sistem toplatmak istiyorum ama ille de laptop istiyor. Bunu alalım mı yoksa aynı paraya sistem mi toplayalım?

Çok arada kaldık, lütfen yardım. Bu bütçeye sistem mi alalım yoksa bu laptopu mu alalım? Laptop hastası arkadaşıma sistem toplatmak istiyorum ama ille de laptop istiyor. Bunu alalım mı yoksa aynı paraya sistem mi toplayalım?
Toplayacağınız sistem bu laptoptan daha fazla performans verir. Taşıma vs yoksa sistem daha mantıklı

Herhangi bir Acer 3060 ya da HP 3060 dan kötü müdür .ortalama bu fiyatlara. Bugün sipariş verecem çok kararsız kaldim

Yok mu şöyle iyi ki almışım dedirtecek uygun fiyatlı bir laptop.

MSI “MSI 13.Nesil Erken Satın alma programına ("13th Gen Early Bird Bundle”) (“Etkinlik”) katılabilirsiniz. Stoklarla sınırlıdır. Katılmak için şu adımları tamamlamanız gerekmektedir:

13.Nesillere var lütfen dikkatli okuyun sadece 40 serisi notebook değil 13 nesil ve 40 serisi
msi hesabıyla giriş yapıp uygun ürün listesini görebilirsin

Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu bilgisayar indirimde değilmiş linke tekrar girdiğinizde indirim bitmiş ama fiyatı hala aynı gözüküyor kandırıldık sanırım @Abdullah Hacıgül

Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu bilgisayar indirimde değilmiş linke tekrar girdiğinizde indirim bitmiş ama fiyatı hala aynı gözüküyor kandırıldık sanırım @Abdullah Hacıgül
Bu tarz konularda daha hassas ol, yakıştırman hiç hoş değil

Abdullah.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri