Xbox Series X için hangi GTA 5 sürümü alınmalı?

smz.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Xbox Series X için GTA 5 alacağım. İki ürün var birisi indirimde ama Series X için optimize edildi yazmıyor, ama adında geçiyor. Diğeri pahalı ve optimize edildi yazıyor. Kararsız kaldım. Optimize edilmemiş oyunu almak istemiyorum. İkisi de aynı mıdır yoksa optimize edilmiş yazanı mı almalıyım?
optimize edilmiş yazmayan
optimize edilmiş yazan

Xbox Series X için GTA 5 alacağım. İki ürün var birisi indirimde ama Series X için optimize edildi yazmıyor, ama adında geçiyor. Diğeri pahalı ve optimize edildi yazıyor. Kararsız kaldım. Optimize edilmemiş oyunu almak istemiyorum. İkisi de aynı mıdır yoksa optimize edilmiş yazanı mı almalıyım?
optimize edilmiş yazmayan
optimize edilmiş yazan
Hocam 10 yıllık oyun, optimize mevzusunu bilmiyorum ama ne kadar kötü olabilirki ? Hiç optimize olmasa bile sıkıntı olmaz 10 yıllık oyunda.

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.
İkiside çalışıcaktır ama optimize edilen benim tahminim 4k 120 fps oynanması içindir

• Beğen
Hocam 10 yıllık oyun, optimize mevzusunu bilmiyorum ama ne kadar kötü olabilirki ? Hiç optimize olmasa bile sıkıntı olmaz 10 yıllık oyunda.
ve o. edilmiş yazanın logosu normal ama o. edilmiş yazmayanın logosunda xsxs bundle yazıyor

• Beğen
ve o. edilmiş yazanın logosu normal ama o. edilmiş yazmayanın logosunda xsxs bundle yazıyor
Bende hangisi alıcam anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Optimize olan daha iyi grafik ve daha akıcıymış. Xbox karışık yapmış :/

Screenshot_20230327_213751_com.google.android.googlequicksearchbox_edit_554018441747753.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k monitörün yoksa optimize edilmemiş al bence fiyat farkı fazlaysa yoksa optimizeli daha mantıklı ilerde monitör alırsan diye yada tv

• Beğen
sorun yaşamassın ama diğeri 4k 120 fps
Kararsız kaldım 198 TL olan da optimize olsa iyi olurdu.
Güncelleme sorunu olmaz demi yani optimize olan birkaç yıl güncelleme alır mesela ama bu, 1 yıl alır gibi bir durum olabilir mi?

• Beğen
Knk bizim ülkede xboxdan kim anlasın. İkisi de series x e optimize edilmiş versiyonlar. Ama senin optimize edilmemis yazan diye attiginda bir fark var. O oyun hem xbox one hemde series konsollar icin bir sürüm. Yani degisen birsey yok bir oyunun altinda s/x varsa o optimizedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,571
Üyeler
183,137
Son üye
1stanbuL
Geri