TÜRKNET Nasildir

Türknete geçmelimiyim

• Evet

Oylar: 0 0.0%
  • Hayır

Oylar: 1 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    1
Reaksiyon skoru
10
ÖNCELİKLE HERKESE GÜZEL FORUMLAR DİLİYORUM YAKIN BİR ZAMANDA TÜRKNETE GEÇİŞ YAPACAĞIM FAKAT İNTERNETTEN BAKTIĞIMDA HAKKINDA ÇOK FAZLA ŞİKAYET VAR VE İLGİLENİLMİYOR DİYORLAR GEÇMEZ OLAYDIM VB GİBİ İTHAMLAR VAR BENDE GÖRDÜĞÜM REKLAMLAR VE İSTATİSTİKLER YÜZÜNDEN TÜRKNETE DAHA SICAK BAKIYORUM ŞU ANDA KULLANDIĞIM İNTERNET TÜRKTELEKOM VE SÜREKLİ KOPMALAR YAŞIYORUM HIZI DÜŞÜK TÜRKNET KULLANAN BİRİLERİ VARSA ÖNERİRMİ TÜRKNETİ BİRAZ ÖNYARGI OLUŞTUDA BENDE :d

Ben de geçmeyi düşünüyorum sonunda Türk Telekom'un taahütü bitecek ama internet sitesinden başvuru yaptığımda bir hata veriyor ve telefon numaranızı bırakın biz size ulaşalım diyor. Korona olayından diye düşünüyorum inşallah halledebilirim de internetsiz kalmam.

Türknet kendi altyapısı olmadığı için iletişim ve hizmet konusunda sıkıntılılar arıza ve taşınma durumlarında bira uğraştırıyolar ama fiyat ve hız olarak baktığında gayet iyi. Hizmet olarak kablonet çok ilgili ve başarılı diye duydum ama hız/fiyat konusunda türknet çok iyidir

Arkadaşımdan kod aldım ilk ay bedava alacağım durumu anlatınca üç tane telefon numarası verdi. Sende de aynı hata olursa ben de ulaşabilirsem sana da verebilirim numaraları. Bu arada Çorum'da oturuyorum.

NEDEN BÜYÜK YAZIYLA YAZDIĞINI ANLAMADIM AMA BEN SANA KABLONETİ ÖNERİRİM KANKAM :) Bİ BAK ARAŞTIR

kardeşim türknet kullanıyorum günde en az 3 defa internet gidiyor 15-20 dk gelimiyor tavsiye etmem

NEDEN BÜYÜK YAZIYLA YAZDIĞINI ANLAMADIM AMA BEN SANA KABLONETİ ÖNERİRİM KANKAM :) Bİ BAK ARAŞTIR
Kablonet bizim ilçede yokmuş internetten bakınca ilçemi göremedim ? kullandığım internet sürekli gittiği için sinirden capslock açık kalmış ?

İletişim berbat. Ulaşamıyorsun. Arıza olduğu zaman çözüm denen bişey yok. Pişmanlık. Kablonete başvurun, yoksa alt yapı başvurusunda bulunun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Bakınız bu konu tamamen alt yapınız ile alakalı. Eğer alt yapınız sağlam santral ile aranızdaki mesafe kısa oturduğunuz bölge/mahallede sürekli alt yapı için kazı/arıza olmuyorsa Türknet gayet iyidir (2 senedir kullanıyoruz). İnsanlar müşteri temsilcisinden yakınıyor ama bence kurdukları sistem muazzam İnternet üzerinden sizinle iletişime geçiyorlar ve hızlılar (bknz. İstisnalar kaideyi bozmaz. Size bir yavaşlık ya da hatanız zamanında düzeltilmemiş olabilir bu herkeste böyle diye bir şey yok) Bu sayede diğer dağıtım şirketlerine nazaran fiyatları ucuz. Sabit fiyatları var. Son olarak oyunlarda şu zamana kadar aldığım en düşük ms değerlerimi Türknet ile aldım alıyorum.(Türknet çalışanı değilim :d
)

Bende 7 aydır Türknet kullanıyorum müşteri temsilcisi yok adamlar da fakat 1 mail attığım zaman hemen dönüş yapıyorlar ve sorunu gideriyorlar gün içinde 1 2 defa İnternet kopmaları oluyor ama en fazla 10 dk onun dışında hiç bir sıkıntım yok çok memnunum tavsiye de ederim.

İletişim berbat. Ulaşamıyorsun. Arıza olduğu zaman çözüm denen bişey yok. Pişmanlık. Kablonete başvurun, yoksa alt yapı başvurusunda bulunun.
Hayır tam aksine gayet de ulaşabiliyorsunuz. Arıza olduğu zaman çözüm var (Kablomuzu bahçe köpeği kemirmişti ve ertesi gün gelip yenilediler. Ve 1 kişi için kimse alt yapı getirmez.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,972
Üyeler
186,275
Son üye
Hasanx66
Geri