Twitter Twitter gündemler açılmıyor

delale

80+
Reaksiyon skoru
4
Twitter trendlere girdigimde böyle bir hata alıyorum. "Bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor." yaklaşık 1.5 haftadır bu hatayı alıyorum hesap degiştirmeme rağmen düzelmedi. Başka tarayıcılarlada denedim her hangi bir şekilde çözüme kavuşamadım.

Ekler

• 1680046086093.png
    1680046086093.png
    11.5 KB · Hit: 61
  • 1680046229733.png
    1680046229733.png
    67.3 KB · Hit: 83
Sadece vpnle girdigimde trendler açılıyor. Modeme reset attım ek bilgi olarak onuda söyleyeyim

Sadece vpnle girdigimde trendler açılıyor. Modeme reset attım ek bilgi olarak onuda söyleyeyim
Erişim engeli gelmiştir. Sebep ne acaba. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam.

Bende açılıyor?

dedigim gibi 1.5 haftadır yaşıyorum bu sıkıntıyı erişim engeli olsa sadece bana özel mi attılar :)
Twitter'ı sildiğim için bakma şansım olmadı, başlıktan yola çıktım. Genel sandım. Üzgünüm.

bendede aynı ya telefondan giriyor ama

Twitter trendlere girdigimde böyle bir hata alıyorum. "Bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor." yaklaşık 1.5 haftadır bu hatayı alıyorum hesap degiştirmeme rağmen düzelmedi. Başka tarayıcılarlada denedim her hangi bir şekilde çözüme kavuşamadım.
Bende sıkıntı yok, geliyor

Geri