cemilalkis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 637
Beyler Gta'yı bugün ilk defa indirdim, indirdiğimde 170-180 fps alıyor sizce bu normal mi,yoksa ayarlar düşükte falan mı?,Ayarlarınada baktım hiçbişey anlamadım.
Ne güzel yüksek FPS alıyon millet seviniyor genelde öyle şeylere ama sen bilirsin reisBeyler Gta'yı bugün ilk defa indirdim, indirdiğimde 170-180 fps alıyor sizce bu normal mi,yoksa ayarlar düşükte falan mı?,Ayarlarınada baktım hiçbişey anlamadım.
Abartma be reis 5600xt alıyor aynı fpsiValla efsane nasıl o kadar fazla fps alıyorsun
1080Tİ 170-180 fps alıyor![]()
Adam karşılaştırmamış senin yanlış bilgi verdiğini ima etmiş. Okuduğunuda mı anlayamıyorsun?5600xt vs 1080ti
aynen sen böyle devam et 7k lık ekran kartıyla 2.5k lık ekran kartını kapıştır
Güldürme beni, alakası yok.Abartma be reis 5600xt alıyor aynı fpsi
Değerlerin normal değil gereksiz yüksek muhtemelen yüksek ayarlarda oynamıyorsun kenar yumuşatma falan da kapalı monitörün 1080p mi? 1660 super ile o değerleri görmen imkansız.Beyler Gta'yı bugün ilk defa indirdim, indirdiğimde 170-180 fps alıyor sizce bu normal mi,yoksa ayarlar düşükte falan mı?,Ayarlarınada baktım hiçbişey anlamadım.
evetGüldürme beni, alakası yok.
Değerlerin normal değil gereksiz yüksek muhtemelen yüksek ayarlarda oynamıyorsun kenar yumuşatma falan da kapalı monitörün 1080p mi? 1660 super ile o değerleri görmen imkansız.
Ne güzel yüksek FPS alıyon millet seviniyor genelde öyle şeylere ama sen bilirsin reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
valla sevinilir o ayrı konuda hiç beklemiyodum :d
1080p
evet
1080p
valla sevinilir o ayrı konuda şaşırdım![]()
1080p
evet
valla sevinilir o ayrı konuda şaşırdım![]()