Mehmetcan_kok_3449
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 316
- Konu Sahibi Konu Sahibi
1M para mı knk bi daire bile alamıyorsunVay be 1milyona motor gerçekten 1milyonmu yani?
1M para mı knk bi daire bile alamıyorsunVay be 1milyona motor gerçekten 1milyonmu yani?
Biraz yanlış anlamışsın demek istediğimi amacım kendimi üste çıkarmak değildi.Okuyun hocam tecrübem var
size demedim onu hocam diğer arkadaşa dedimBiraz yanlış anlamışsın demek istediğimi amacım kendimi üste çıkarmak değildi.
Km tecrüben varmış yazmamışsın, doğal olarak bilemem.en son yamaha R25 kullandım bi 45k km yaptıktan sonra bıraktım
Bana göre kanının hızlı aktığı yaşlardasın, 3 veya 4 silindirli makine alırken dikkatli olmak lazım. Ben de senelerce istanbulda supersport kullandım, ama amacım trafikten kaçmak değildi.21 sayılır
Eyw hocam sağ olunMerhaba tekrar,
Perşembe geceden beri giremedim foruma kusura bakma.
Km tecrüben varmış yazmamışsın, doğal olarak bilemem.
Bana göre kanının hızlı aktığı yaşlardasın, 3 veya 4 silindirli makine alırken dikkatli olmak lazım. Ben de senelerce istanbulda supersport kullandım, ama amacım trafikten kaçmak değildi.
Son olarak,
Supersport istediğin anlaşılıyor, şehir içi kullanım olacak. Bana göre senin 600RR alman daha mantıklı. Gaz tepkisi olsun, konforu olsun, yaz aylarında daha serin çalışması olsun(R6'ya göre). Ama teknoloji istiyorum, daha yeni olsun vs diyorsan R6 da alabilirsin
Tekerin düz bassın. Alınca bir foto paylaş buraya, sevinelim senin adına.