Bumbastik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 656
Logitech G535 Lightspeed Wireless Gaming Headset Siyah Fiyatı - Trendyol
G535 Lightspeed Wireless Gaming Headset Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dolby Atmos satın alarak ses kasma problemini çözebilir diye düşünüyorum. 40 TL mi ne Dolby Atmos.Ses kasma olayı zayıf biraz onun dışında rahatlığı mikrofonu falan bence on numara kulaklık.
Aylık 40 sanırım, çok geldi ya duymadığımdan iki fazla öleyimDolby Atmos satın alarak ses kasma problemini çözebilir diye düşünüyorum. 40 TL mi ne Dolby Atmos.
o kadar para verip neden ses kasılmayan kulaklık alsın ki?Dolby Atmos satın alarak ses kasma problemini çözebilir diye düşünüyorum. 40 TL mi ne Dolby Atmos.
bana aşırı yeterli geldi ses kasma açısındanSes kasma olayı zayıf biraz onun dışında rahatlığı mikrofonu falan bence on numara kulaklık.
Hayır. Aylık değil. Ciddi ciddi 40 TL mi ne. Kendim kullanıyorum. Aylık abonelik söz konusu değil. Hayrına resmen. İnanmıyorsanız Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip bakabilirsiniz ücretine.Aylık 40 sanırım, çok geldi ya duymadığımdan iki fazla öleyim![]()
Est. ne inanması hocamHayır. Aylık değil. Ciddi ciddi 40 TL mi ne. Kendim kullanıyorum. Aylık abonelik söz konusu değil. Hayrına resmen. İnanmıyorsanız Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip bakabilirsiniz ücretine.
Yazılım değilmi nasıl ses kasılmayan kulaklıkta ses kastıracakDolby Atmos satın alarak ses kasma problemini çözebilir diye düşünüyorum. 40 TL mi ne Dolby Atmos.
Adamı duyuyorum ama uzaklığını ve tam olarak hangi yönden geldiğini kestiremiyorum, belki sorun bendedir.bana aşırı yeterli geldi ses kasma açısından
Yazılımsal olarak 7.1 yapıyor. Ses kasılabiliyor bu yüzden. Eskiden Razer Surround kullanıyordum. Snopy Rampage SN-R9'du kullandığım kulaklığın modeli. Sanırsam buydu. Neyse, Razer Surround ile CS:GO'da ses kasmışlığım oldu.Yazılım değilmi nasıl ses kasılmayan kulaklıkta ses kastıracak
blackshark v2 kullandım aşşağı yukarı aynıydı g535 çok garip kulaklık kimine 3 saatte şarjı biten geliyo kimine bozuk dediğin gibi muhtemelenAdamı duyuyorum ama uzaklığını ve tam olarak hangi yönden geldiğini kestiremiyorum, belki sorun bendedir.
Beim kulaklık robot gibi ses cıkartıyordu isininca ara ara sonra ses kısma ve yükseltme de çızırtı yapıyordu. Canım garanti hemen yenisini gönderdi kutuda kenarda duruyorblackshark v2 kullandım aşşağı yukarı aynıydı g535 çok garip kulaklık kimine 3 saatte şarjı biten geliyo kimine bozuk dediğin gibi muhtemelen