🔥İndirim logitech G535 Lıghtspeed Kablosuz 1880 TL

Yazılımsal olarak 7.1 yapıyor. Ses kasılabiliyor bu yüzden. Eskiden Razer Surround kullanıyordum. Snopy Rampage SN-R9'du kullandığım kulaklığın modeli. Sanırsam buydu. Neyse, Razer Surround ile CS:GO'da ses kasmışlığım oldu.
Windows üzerindende sanal surround açılıyor aralarında ne fark var .Bide fps oyunlarında 7.1 önerilmiyor kafa karıştırdığı için bence yararı olmaz

7 günlük deneme başlattım değecek bi şey ise dönüş yaparım.

ücretsiz yazıyor ama doğru mu?
Hayır. Aylık değil. Ciddi ciddi 40 TL mi ne. Kendim kullanıyorum. Aylık abonelik söz konusu değil. Hayrına resmen. İnanmıyorsanız Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip bakabilirsiniz ücretine.

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    150.3 KB · Hit: 65
Nays bitti mi bilmiyorum ama 250 tl de buradan gelebilir daha uyguna gelir

x530 5.1 ses sistemi ve creative sound blaster z ses kartım var işe yarar mı ?

Alıp garantiyle uğraşmayın bence. İtopya'dan almıştım cızırtı olduğu için garantiye yolladım sorunsuz deyip geri yolladırlar, tekrar gönderdim değişim iade raporu verdiler. İtopya'dan güç bela ürünü değiştirttim. Yeni gelen 0 üründe de aynı sıkıntı vardı, onu da en son pes edip iade ettim.

Hayır. Aylık değil. Ciddi ciddi 40 TL mi ne. Kendim kullanıyorum. Aylık abonelik söz konusu değil. Hayrına resmen. İnanmıyorsanız Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip bakabilirsiniz ücretine.
nereden satın aldın peki onuda yazabilir misin?

Geri